Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Χρήστος Βερούχης

Πολύτιµος εξοπλισµός από τη RAPALA

17 Δεκεμβρίου, 2015

Πολύτιµος εξοπλισµός από τη RAPALA

rapala_8Υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα πολύτιµα εξαρτήµατα στο ψάρεµα, τα οποία µας εξυπηρετούν αφάνταστα, µας λύνουν τα χέρια και µας δίνουν εύκολες και πρακτικές λύσεις. Η RAPALA γνωρίζει τον ερασιτέχνη ψαρά καλύτερα από τον καθένα εδώ και πολλά χρόνια και έχει φροντίσει να εντάξει στην γκάµα της µια σειρά από τέτοια εξαρτήµατα. Κάποια από αυτά θα δούµε στη συνέχεια.


 

Σουγιάς FOLDING FISHING KNIFE

rapala_6

Ένα απαραίτητο εργαλείο σε κάθε ψαρευτική µας εξόρµηση -και όχι µόνο-. Χρήσιµος τόσο στο σκάφος, όσο και στα ψαρέµατά µας από στεριά. Ο σουγιάς της Rapala διαθέτει λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, η οποία στο κάτω µέρος της είναι πριονωτή για µεγαλύτερη ευκολία κατά την κοπή. Εύκολος στο άνοιγµα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα ανοίγµατός του µε το ένα χέρι, και µε κλείσιµο ασφαλείας για αποφυγή ατυχηµάτων. rapala_9∆ιαθέσιµος µε δύο µεγέθη λεπίδας (7,5 και 8,5 εκατοστά), για να επιλέξει ο ψαράς αυτόν που ταιριάζει στις προσωπικές του ανάγκες. Προσφέρεται σε θήκη µε λουράκι για να τον έχουµε πάντοτε µαζί µας, έτοιµο προς χρήση ανά πάσα στιγµή.


Τσάντα Κάθισµα

RAPALA_SAKOS

Ευρύχωρο σακίδιο πλάτης, το οποίο διαθέτει ενσωµατωµένο καθισµατάκι µε µαλακή επένδυση. Ο πάτος του είναι αδιάβροχος και έχει διακοσµηθεί µε κεντητό και πλαστικό ανάγλυφο λογότυπο της Rapala. Οι ιµάντες πλάτης είναι εργονοµικά σχεδιασµένοι και προορισµένοι να κάνουν τη µεταφορά άνετη, ακόµα και όταν το σακίδιο είναι γεµάτο. Η κύρια θήκη, η εµπρός και η πλαϊνή, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες για καλύτερη οργάνωση του εξοπλισµού µας, ενώ στο άλλο πλάι µπορεί να φιλοξενηθεί θερµός για καφέ ή νερό. Τέλος, η µεταφορά της µπορεί να γίνει και στο χέρι αντί για την πλάτη, αφού στο επάνω µέρος της υπάρχει χειρολαβή που εξυπηρετεί το σκοπό αυτό. ∆ιαστάσεις (Υ x Π x B) : 48 x 42 x 28 εκ.


 

Πολυεργαλείο Multi-Fishing Tool

rapala_5

Αν τα βασικά εργαλεία που πρέπει να έχει ένας ψαράς µαζί του είναι τέσσερα, τότε µιλάµε για ένα κοφτάκι για πετονιές, έναν ακονιστή αγκιστριών, ένα κοφτερό σουγιά και ένα µαχαίρι δολωµάτων. Όλα αυτά θα τα βρούµε συγκεντρωµένα σε ένα εργαλείο, στο Multi-Fishing Tool της Rapala.


Ακονιστής αγκιστριών & line remover

rapala_7

Η εταιρεία µας παρουσιάζει ένα µοναδικό εργαλείο, χρήσιµο για κάθε είδος ψαρέµατός µας. Έχει σώµα κατασκευασµένο από αλουµίνιο και εργονοµικό σχεδιασµό που το κάνει απόλυτα εύχρηστο, καθώς αφαιρεί 5’ (περίπου 1,5 µέτρα) πετονιάς το δευτερόλεπτο. Χαρακτηρίζεται από ξεχωριστή ποιότητα και υψηλές προδιαγραφές, και διαθέτει ενσωµατωµένο ακονιστή αγκιστριών. Η λειτουργία του είναι ιδιαίτερα εύκολη και απαιτεί µονάχα 4 µπαταρίες ΑΑ.


 

Κασετίνα charge n’ glow original

RAPALA_THIKI

 

Ενεργοποιεί τάχιστα το φώσφορο σε τεχνητά δολώµατα, καλαµαριέρες, κουταλάκια και πλάνα. ∆ιαθέτει 8 LED UV Light και λειτουργεί µε 3 µπαταρίες AAA. Η κασετίνα έχει ελατήριο και κουµπί on-off για οικονοµία στην µπαταρία.


 

Bάση ΚΑΛΑΜΙΩΝ PGRH-6

 

rapala_2Για όσους έχουν αρκετά καλάµια και η αποθήκευσή τους είναι πρόβληµα, υπάρχει η πρακτική πρόταση της RAPALA, δηλαδή η βάση καλαµιών που τοποθετείται εύκολα στον τοίχο της αποθήκης ή στο σκάφος µας, rapala_10καταλαµβάνοντας ελάχιστο χώρο. Έτσι, πέρα από την αποθήκευση, ελαχιστοποιούµε και τις φθορές, ενώ υπάρχει σύστηµα προέκτασης, ώστε να τοποθετούνται περισσότερα καλάµια µαζί.


 

rapala_logo

ΣΙΜ Α.Ε.   τηλ.: 210 4903.566, www.sim.gr

ΣΜΑΡΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ  & ΣΙΑ ΟΕ  τηλ.: 2310 569.455, www.skalaitzi.com

Tags
Rapala
Comodo SSL