Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντώνης Ιωνάς

Σκάφος Poseidon 620 Work

12 Μαρτίου, 2016

Σκάφος Poseidon 620 Work

Για μία ακόμα φορά το ναυπηγείο Ποσειδών πρωτοπορεί παρουσιάζοντας το Poseidon 620 Work, ένα ιδανικό σκάφος για τον επαγγελματία της θάλασσας. Μία ολοκαίνουργια γάστρα που συνδυάζει άριστη πλεύση και οικονομία, αλλά και ένα απόλυτα λειτουργικό ντεκ έρχεται να εμπλουτίσει την γκάμα των best seller σκαφών που διαθέτει το ναυπηγείο.

Poseidon-620-work-2Η εργονομία και η σωστή διαρρύθμιση του ντεκ στα σκάφη του ναυπηγείου Ποσειδών είναι γνωστή. Στο 6.20 Work πραγματικά μελέτησαν ότι ακριβώς χρειάζεται ένα σκάφος της κατηγορίας αποτυπώνοντάς του σε αυτό το μοντέλο. Με ένα πολυλειτουργικό εσωτερικό που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία, είτε μιλάμε για ένα σκάφος που χρησιμοποιείται από μεγάλες παρέες για αναψυχή, είτε για μεταφορά κόσμου, είτε για ψάρεμα, δημιουργεί ένα κατάστρωμα είτε με πολλά καθίσματα, είτε μετατρέπεται σε ένα αβέρτο χώρο.

Poseidon-620Το μεγάλο ταμπούκι της πλώρης αλλά και ο καναπές της πρύμνης άνετα αποθηκεύουν όλα τα απαραίτητα του σκάφους. Ακόμα ένας αποθηκευτικός χώρος είναι αυτός που βρίσκεται στο εσωτερικό της τιμονιέρας, αλλά υπάρχει η δυνατότητα και για κάθισμα στο μπροστινό της τμήμα και αποθηκευτικό χώρο από κάτω.

Με στόχευση όμως τους επαγγελματίες της θάλασσας, η εταιρεία πρόσεξε τις λεπτομέρειες που άλλωστε κάνουν και τη διαφορά. Στην πρύμνη του σκάφους υπάρχει η κλασική σκάλα, στο 6,20 όμως βλέπουμε την αντίστοιχη σκάλα να δεσπόζει και στην πλώρη του σκάφους. Η ιδιαιτερότητα αυτή κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη ιδιαίτερα στο κομμάτι του rent a boat. Η σκάλα της πλώρης είναι αναδιπλούμενη και αποθηκεύεται σε ξεχωριστό ταμπούκι που βρίσκεται πιο μπροστά από το ταμπούκι της άγκυρας.

Poseidon-620-work-4Επίσης στην αριστερή μπάντα του καναπέ της πρύμνης η εταιρεία προέβλεψε να υπάρχει ένα ταμπούκι με διπλό τοίχωμα ώστε να έχει διπλή χρήση, τόσο ως ψυγείο όσο και για δοχείο ζωντανού δολώματος. Με την πρώτη ματιά παρατηρείς τα σωστά σε ύψος ρέλια αλλά και την μεγάλη τιμονιέρα με το roll bar περιμετρικά, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε τρείς διαφορετικές θέσεις, ώστε να βολεύει.

Στο 6,20 Work οι αδελφοί Μπισκίνη πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τόσο στην ασφάλεια, την οικονομία αλλά και στην λειτουργικότητα των χώρων. Δίκαια λοιπόν το 6.20 Work φέρει τον τίτλο του απόλυτου σκάφους για τους επαγγελματίες της θάλασσας.

 

ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ: 22950 26402 | www.boats.gr

Tags
Αφοι Μπισκίνη Αφοί Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. Επαγγελματικό Σκάφος Poseidon Boats
Comodo SSL