Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νίκος Παπανικολάου

Press Event Brunswick 2013 | Boston Whaler Vantage 230 |  Dauntless 170 | Vantage 270

27 Ιανουαρίου, 2015

Press Event Brunswick 2013 | Boston Whaler Vantage 230 |  Dauntless 170 | Vantage 270

Φέτος η Brunswick επέλεξε το Amsterdam για να παρουσιάσει στα τέλη Μαΐου (22-24) τα νέα µοντέλα των γνωστών εταιρειών της Boston Whaler, Sea Ray και Bayliner, σε ένα επιλεγµένο κοινό δηµοσιογράφων από όλη την Ευρώπη.

brunswick_06

Η τριήµερη εκδήλωση που επίσης καλωσόρισε και ορισµένους συνεργάτες και εµπορικούς εταίρους του διεθνούς οµίλου, είχε πολύ προσεγµένη οργάνωση, µε ευχάριστη φιλοξενία και επικεντρώθηκε στις νέες λύσεις και καινοτοµίες που τα σκάφη αυτά ενσωµατώνουν και κάνουν την ζωή στην θάλασσα πιο απολαυστική.

brunswick_02

Συγκεκριµένα, παρουσιάστηκαν εννιά µοντέλα, τρία ανά οίκο και αναλυτικότερα αναφορικά µε την Boston Whaler τα σκάφη για δοκιµή ήταν τα Vantage 270 και 230 και επιπρόσθετα το Dauntless 170 ένα σκάφος που είχε παρουσιαστεί στην περυσινή αντίστοιχη διοργάνωση, ενώ από την Sea Ray παρουσιάστηκαν το 265 Sundancer, το 220 Sundeck και το µοντέρνο 21 Jet. Η Bayliner παρέταξε τα 175 GT, 642 Cubby και ένα πολύ καινοτόµο και επαναστατικό 5µετρο σκάφος, το New Element.

brunswick_03

Εδώ πρέπει να αναφέρουµε ότι η Brunswick Marine, ο ηγετικός αµερικανικός όµιλος, εσωκλείει κάτω από την οµπρέλα του δώδεκα διαφορετικές εταιρείες σκαφών (συµπεριλαµβανοµένων και των προαναφερόµενων οίκων), καθώς επίσης τις εξωλέµβιες µηχανές Mercury και Mariner και τους κινητήρες MerCruiser. Κατά αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται η µεγαλύτερη «οικογένεια» θαλάσσιας αναψυχής σε παγκόσµιο επίπεδο και φυσικά αποτελεί σηµείο αναφοράς για όλο τον κλάδο.

brunswick_04

Η πρώτη ηµέρα άρχισε µε τις παρουσιάσεις για τα χαρακτηριστικά, την τεχνολογία και τις καινοτοµίες των σκαφών, από τους αντίστοιχους εισηγητές, στις νέες εγκαταστάσεις των οργανωτών (Brunswick Netherlands BV), ενώ τα σκάφη εκκίνησαν από την πολύ καλά οργανωµένη µαρίνα στην γραφική λίµνη Wensteinder, κοντά στην πόλη Aalsmeer (δίπλα από το Amsterdam) όπου διεξήχθησαν οι δοκιµές.

brunswick_05

Η επόµενη ηµέρα αποτέλεσε την ευκαιρία για φωτογράφιση των σκαφών στην µικρή λίµνη Nieuwe Meer στο Amsterdam, καθώς η βροχή σταµάτησε και ο ήλιος έκανε µικρές και δειλές εµφανίσεις. Το κρύο όµως ήταν απροσδόκητα τσουχτερό, µε µονοψήφιες θερµοκρασίες και αυτό ήταν ουσιαστικά το µόνο πρόβληµα στις δοκιµές.

Οι οργανωτές, στο φινάλε της εκδήλωσης, προσέφεραν στους φιλοξενούµενους τους µια όµορφη περιήγηση µέσα από τα γραφικά κανάλια του Amsterdam, µε τα σκάφη της Brunswick να σχηµατίζουν ένα κοµβόι διαπλέοντας την πόλη, παρέχοντας στα πληρώµατα ένα όµορφο θέαµα.

Boston Whaler
Ο αβύθιστος θρύλος που µετρά πάνω από 50 χρόνια ιστορίας, µε προσήλωση στην ποιότητα και ασφάλεια και µε ένα ισχυρό ψαρευτικό DNA. Κάθε Boston Whaler παραµένει αβύθιστο σε κάθε περίπτωση, ακόµα κι όταν κοπεί σε κοµµάτια, χάρη στην τεχνολογία Unibond και στην χρήση ειδικού στεγανωτικού αφρώδους υλικού. Στην χώρα µας εκπροσωπείται από την Motocraft, η οποία διαθέτει στο portofolio της και άλλα προϊόντα της Brunswick.

brunswick_11

vantage_230

Boston Whaler Vantage 230

H µικρότερη µονοκινητήρια έκδοση του προηγούµενου µοντέλου για περισσότερη οικονοµία καυσίµου. Για ένα σκάφος του µήκους του, διαπρέπει στην µετατρεψιµότητα, άνεση και ευρυχωρία, διατηρώντας ανέπαφη την ψαρευτική του ταυτότητα.

brunswick_10

Dauntless_170

Boston Whaler Dauntless 170

Ο βενιαµίν της σειράς, διακρίνεται για το ευρύχωρο κατάστρωµα και την φαρδιά πλώρη, και αποτελεί ένα πιστό εργαλείο στο ψάρεµα, παρέχοντας όλες τις προβλεπόµενες ευκολίες, µε το ψυγείο πάγου να «κουµπώνει» κάτω από το κάθισµα διακυβέρνησης.

brunswick_07

Vantage_270

Boston Whaler Vantage 270

Ένα πολυδιάστατο, πολυπρόσωπο σκάφος που µπορεί να ευχαριστήσει ταυτόχρονα τους ψαράδες, τους λάτρεις των θαλασσίων σπορ, αλλά κι όσους θέλουν να απολαύσουν τις ανέσεις στην κρουαζιέρα. Πέρα από την προσεγµένη σχεδίασή του, είναι εύκολο στον χειρισµό, µε αξιοσηµείωτη πλευστική συµπεριφορά.

Tags
Press Event Motocraft Άμστερνταμ Boston Whaler Brunswick
Comodo SSL