Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Προπέλες Turning Point

3 Μαΐου, 2019

Προπέλες Turning Point

Η Αµερικανική εταιρεία κατασκευής προπελών Turning Point ξεκίνησε την παραγωγή της πριν από 16 χρόνια και πολύ γρήγορα έγινε η κορυφαία εταιρεία κατασκευής προπελών στην Αµερική.

Τα πέντε τελευταία χρόνια η Turning Point και η EVAL ξεκίνησαν µία άκρως επιτυχηµένη συνεργασία στη χώρα µας. Η εταιρεία EVAL είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να δοκιµάσει οποιαδήποτε προπέλα της αρεσκείας του µέσα από το δίκτυο συνεργατών (πανελλαδικά) χωρίς κανένα κόστος, αρκεί η προπέλα όταν επιστραφεί να είναι σε άριστη κατάσταση. Σαν αντιπρόσωποι της Turning Point στην Ελλάδα είµαστε ON-LINE µε το εργοστάσιο στην Αµερική µε ένα ειδικό πρόγραµµα ηλεκτρονικής υποστήριξης που διαθέτει µια πολύ µεγάλη βάση δεδοµένων µε πάρα πολλά test που έχουν πραγµατοποιηθεί παγκοσµίως πάνω σε διάφορες µάρκες σκαφών & εξωλέµβιων / εξωλέµβιων µηχανών.

Προπέλες Αλουµινίου Hustler
Οι προπέλες αλουµινίου Hustler διακρίνονται για τα εξής σηµαντικά χαρακτηριστικά τους: Είναι οι µόνες προπέλες παγκοσµίως οι οποίες διαθέτουν οπές για εξαερισµό (συναντάται µόνο σε προπέλες αγωνιστικού τύπου) που επιτρέπουν στην προπέλα να περιστρέφεται ταχύτερα στις χαµηλές στροφές µε αποτέλεσµα να εκµεταλλεύεται στο µέγιστο την ιπποδύναµη της µηχανής ενώ προσφέρει επίσης µεγαλύτερη επιτάχυνση αλλά και άµεση απόκριση της µηχανής στο απότοµο κατέβασµα της µανέτας. Πολύ χαµηλή ολίσθηση σε σύγκριση µε όλο τον ανταγωνισµό σε παγκόσµιο επίπεδο. Μεγαλύτερες γωνίες σχηµατισµού των πτερυγίων σε σχέση µε τον κορµό (RAKE) δίνοντας έτσι το απαιτούµενο «σήκωµα» του σκάφους στην θάλασσα και αξιοποίονταν την δύναµη της µηχανής στο maximum. Μοναδική διαδικασία χύτευσης & συµπίεσης η οποία έχει σαν αποτέλεσµα ισχυρές και άκαµπτες λεπίδες χωρίς εσωτερικά κενά. Σύστηµα εξάτµισης υψηλής ροής που µεγιστοποιεί την έξοδο των καυσαερίων αυξάνοντας έτσι την µέγιστη ταχύτητα του σκάφους. Είναι µεταβλητού βήµατος δηλαδή έχουν χαµηλότερο βήµα στα άκρα τους το οποίο αυξάνεται προοδευτικά κατά µήκος των πτερυγίων, προσφέροντας καλύτερο και γρηγορότερο πλανάρισµα και διατηρώντας πολύ καλά χαρακτηριστικά στις υψηλές στροφές. Έχουν επεξεργαστεί από πέντε στάδια βαφής µε ειδικού τύπου χρώµατος δηµιουργώντας ένα ανθεκτικό & υψηλής ποιότητας φινίρισµα που προστατεύει το αλουµίνιο από τη διάβρωση.

Τετράφτερες Προπέλες Αλουµινίου Hustler
Οι τετράφτερες προπέλες αλουµινίου Hustler διακρίνονται για τα εξής σηµαντικά χαρακτηριστικά τους: ∆ιαθέτουν έως και 46% περισσότερη δύναµη στα «ανάποδα» και στο άµεσο σταµάτηµα του σκάφους σε σύγκριση µε τον ανταγωνισµό. Είναι κατασκευασµένες µε δύο διαφορετικά σετ λεπίδων: Οι δύο λεπίδες έχουν µεγαλύτερη γωνία σχηµατισµού πτερυγίων σε σχέση µε τον κορµό (RAKE) και είναι µεταβλητού βήµατος για απίστευτα κρατήµατα σε απότοµες αλλαγές κατεύθυνσης. Οι άλλες δύο λεπίδες είναι κατασκευασµένες & σχεδιασµένες µε αγωνιστικά πρότυπα για υψηλές ταχύτητες και τη µέγιστη ανύψωση της πρύµνης για µέγιστες επιδόσεις & οικονοµία καυσίµου λόγω µειώσεις των αντιστάσεων. Ο συνδυασµός αυτός δίνει την υψηλότερη απόδοση τετράφτερης προπέλας αλουµινίου στην αγορά. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήµατα των τετράφτερων προπελών χωρίς τις συνήθεις µειωµένες επιδόσεις στις υψηλές στροφές. Οι υψηλές επιδόσεις στην ταχύτητα ταξιδιού σε σύγκριση µε άλλες προπέλες της αγοράς προσφέρουν τεράστια εξοικονόµηση καυσίµου.

Ανοξείδωτες Προπέλες Express
Οι Ανοξείδωτες Προπέλες Express διατίθενται για µηχανές από 9.9 έως 300+ HP. Συνδυάζουν ένα καινοτόµο και µοναδικό σχεδιασµό της Turning Point µε την απαράµιλλη ποιότητα µετάλλων που χρησιµοποιούνται. Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι 15-5, µέταλλο το οποίο γίνεται όλο και πιο ισχυρό µε την πάροδο του χρόνου. Οι Ανοξείδωτες Προπέλες Express διακρίνονται για τα εξής χαρακτηριστικά τους: Την τεράστια αντοχή & την µακρογωνία µε σκληρό φινίρισµα. ∆ιαθέτουν οπές εξαέρωσης για µέγιστες επιδόσεις. Μείωση ακόµα και εξάλειψη της ολίσθησης & του ξενερίσµατος σε απότοµές και µη αλλαγές κατεύθυνσης. Σχεδιαστικά λεπτές λεπίδες για maximum επιδόσεις & µέγιστη οικονοµία. Μοναδική σχεδίαση στην οπίσθια κόψη των πτερυγίων µε αποτέλεσµα την ελαχιστοποίηση της σπηλαίωσης.

Αφαλός (HUB) Master Guard
Ο αποσπώµενος αφαλός της Turning Point διακρίνεται για τα εξής σηµαντικά του χαρακτηριστικά: Είναι ο µόνος αφαλός παγκοσµίως που έχει εγγύηση εφόρου ζωής. Ο συγκεκριµένος αφαλός εγγυάται ότι δεν θα αντιµετωπίσει κανένα πρόβληµα τύπου «πατιναρίσµατος» της προπέλας ή και σπασίµατος. Μειώνει τους κραδασµούς της µηχανής που προέρχονται από την προπέλα. Είναι ανθεκτικός στη διάβρωση τόσο στο ορειχάλκινο µέρος όσο και στο ειδικό πολυµερές. Εξοικονοµεί µέχρι και 30% σε µελλοντική αντικατάσταση της προπέλας.


Ε. Γ. Βαλλιανάτος – Τηλ.: 210 5590.872, www.eval.gr

 

Tags
Σκάφος Ναυτιλιακά TURNING POINT Προπέλες Προπέλες Turning Point [jetpack-related-posts]
Comodo SSL