Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Πρωταθλητής ο Γεράσιμος Καββαδίας! – Πανελλήνιο Ψαροτούφεκου Πόρτο Χέλι 2020

2 Νοεμβρίου, 2020

Πρωταθλητής ο Γεράσιμος Καββαδίας! – Πανελλήνιο Ψαροτούφεκου Πόρτο Χέλι 2020

Τελικά Αποτελέσματα 49ου Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας – Πόρτο Χέλι 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 49ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών στο Πόρτο Χέλι. Δεκαεννέα αθλητές από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος από διάφορους ναυτικούς ομίλους όπως του Πόρτο Χελίου, της Κέρκυρας, τον Γλαύκο (Αθήνα) κλπ.

Την διοργάνωση ανάλαβε ο Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αλιείας (Ε.Ο.ΥΔ.Α.). Το εξαιρετικό λογότυπο ήταν δημιουργία της εταιρίας One Idea του Δημήτρη Μαράτου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Χορηγοί του αγώνα ήταν η PATHOS – Pro Spearfishing, η Blue Hunter και η Lowrance – Technava.

To πανελλήνιο στο Πόρτο Χέλι
Το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεµβρίου, το Πόρτο Χέλι φιλοξένησε το 49ο Ατοµικό Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2020. ∆ιοργανωτές ήταν η Ελληνική Οµοσπονδία Υποβρύχιας ∆ραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.∆.Α.) και ο Α.Ο. Αλιάς Πόρτο Χελίου.

Το Ατοµικό Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Υποβρύχιας Αλιείας είχε και φέτος τεράστιο ενδιαφέρον, αφού συµµετείχαν αθλητές µε παγκόσµιους τίτλους και διακρίσεις, όπως ο Γιάννης Σιδέρης (2ος στον κόσµο) και ο Γεράσιµος Καββαδίας (3ος στον κόσµο).

Οι αθλητές που έλαβαν µέρος στον αγώνα ήταν: Γιώργος Σωτήραλης, Γεράσιµος Καββαδίας, Τάσης Περούλης, Γιάννης Σιδέρης, Νίκος Καµπάνης, Γιάννης Ρίγγας, Τάσος Γκάρτσεβιτς-Καπετάνος, Αλέξανδρος Βλάχος, Κώστας Μακρής, Λάµπρος ∆ερτιλής, Πέτρος Βλαχόπουλος, Βασίλης Μπίµπας, Κώστας Νταής, ∆ηµήτρης Πατεράκης, Άρης Χαλκής. Οι πρωτοεµφανιζόµενοι στο πρωτάθληµα φέτος ήταν: Χριστόφορος Βούδρης, Αντώνης Καλαποθαράκος, Μιχάλης Σιµιτσάκης, και ο νεότερος όλων, µόλις 18 χρονών, Απόστολος Τζουµάκας.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Την πρώτη µέρα είχε οριστεί ως τράπεζα του αγώνα η θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται από το «Φανάρι κάβου Κόρακα» ως το ακρωτήριο «Κόκκινος» πριν τον οικισµό «Κοιλάδα», εκτός των σηµείων – οριοθετήσεως της υπάρχουσας ιχθυοκαλλιέργειας εντός της περιοχής αυτής, ενώ τη δεύτερη περιµετρικά της νήσου «Ύψηλή». Ευτυχώς, ο καιρός ήταν ιδανικός και τις δύο µέρες, και έτσι δεν χρειάστηκε να µεταβούν στις εναλλακτικές τράπεζες. 

Γιώργος Ιωάννου, αλυτάρχης για ακόμη μία χρονιά

Η επιλογή του Πόρτο Χελίου ήταν µία λύση της τελευταίας στιγµής, µιας και δεν µπορούσε να βρεθεί σύλλογος που θα αναλάβει το βάρος της διοργάνωσης, έπειτα από την ακύρωση της Κέρκυρας.

Νίκος Καµπάνης

Ο Νίκος Καµπάνης αναφέρει σε συνέντευξη στο boatfishing.gr: «Μετά την ακύρωση της Κέρκυρας λόγω κορωνοϊού, αποφασίσαµε να το κάνουµε εδώ, µιας και δεν έπρεπε να ακυρωθεί τελείως η διοργάνωση, ενώ υπάρχει µεγάλη παράδοση και άνθρωποι που µπορούσαν να το οργανώσουν.

Κάποιοι από αυτούς είναι ο κουµπάρος µου Βασίλης Μπίµπας, ο οποίος αγωνίζεται κιόλας, ο πρόεδρος Σάκης Πίκουλας και διάφοροι φίλοι µας ντόπιοι, που µας βοήθησαν στη διοργάνωση.

Αριστερά Γιώργος Σωτήραλης δεξιά Άγγελος Μιχαλόπουλος, ιδιοκτήτης της εταiρίας Pathos Sub

Το πρωτάθληµα έχει κινδυνεύσει πολλές φορές να µη γίνει και περιµένουµε κάθε φορά από ανθρώπους όπως ο Μανώλης Περιστέρης ή εγώ, που µας πιάνει το φιλότιµο τελευταία στιγµή, να το ολοκληρώσουµε. Όµως, είναι µια γιορτή της θάλασσας, που θα έπρεπε να γίνεται προγραµµατισµένα και τακτικά, και µάλιστα να κονταροχτυπιούνται 2-3 όµιλοι ποιος θα την πρωτοκάνει».

Έτσι φέτος, ο Νίκος Καµπάνης µε τη βοήθεια τού οµίλου του Α.Ο. Αλιάς Πόρτο Χέλι και τη στήριξη της ΕΟΥ∆ΑΑ, διοργάνωσε το 49ο Ατοµικό Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Ανδρών Υποβρύχιας Αλιείας, µε µεγάλη επιτυχία και αγάπη, αναλαµβάνοντας το δύσκολο έργο σε µία εποχή που ανακοινώνονται συνεχώς µέτρα προστασίας λόγω της πανδηµίας που επικρατεί.

Αυτός ο «άοκνος εργάτης του ψαροτούφεκου», όπως τον χαρακτήρισε ο Γεράσιµος Καββαδίας σε συνέντευξη που φιλοξενείται στο τεύχος, στηρίζει µε ήθος κάθε χρόνο το θεσµό, αφενός µε τη συµµετοχή του στον αγώνα ως αθλητής, αφετέρου συµµετέχοντας στην υποστήριξη της διοργάνωσης. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, όχι όµως και πρόχειρα! Ο δηµιουργικός ∆ηµήτρης Μαράτος, ιδιοκτήτης της εταιρίας OneIdea, έφτιαξε το λογότυπο του αγώνα για άλλη µια χρονιά.

Γιώργος Ιωάννου, αλυτάρχης με ένα Aegean 494 και ο γιατρός Δημήτρης Λουλούδης

Η Blue Hunter, µία από τους βασικούς χορηγούς του αγώνα, ετοίµασε µία σειρά ρούχων για τους αθλητές και τους βοηθούς. Η Pathos Sub έδειξε έµπρακτα τη στήριξή της στο θεσµό σαν µεγάλος χορηγός, όπως και η Technava – Lowrance, η Tsifakis και η καφετέρια Rebel που ήταν από τους βασικούς χορηγούς του αγώνα.

Ο Γιώργος Ιωάννου ανέλαβε την υπεύθυνη θέση του αλυτάρχη, φέροντας ένα καινούριο Aegean RIB 494 για τη διάθεση του πρωταθλήµατος. Όλοι τους, άνθρωποι και εταιρίες, ένωσαν τις δυνάµεις τους για να πραγµατοποιηθεί ένα υποδειγµατικό Πανελλήνιο Πρωτάθληµα. 

Αριστερά Άγγελος Μιχαλόπουλος δεξιά Γιάννης Σιδέρης

Να αναφέρουµε ότι το Boat & Fishing παρουσίασε τον αγώνα σε πρώτο χρόνο, µε όλα τα µέσα που δίνει η τεχνολογία. Τόσο στην ιστοσελίδα boatfishing.gr, όσο και µέσα από την σελίδα του περιοδικού στο facebook, υπήρχε συνεχή ενηµέρωση, ακόµα και ψάρι – ψάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα! Για την ιστορία, τα βίντεο του αγώνα έφτασαν τις 60.000 προβολές, ενώ το άρθρο της παρουσίασης των αθλητών ξεπέρασε τις 1.500 κοινοποιήσεις!

1η ΗΜΕΡΑ του αγώνα
Ξεκινήσαµε από το λιµάνι του Πόρτο Χελίου κατά τις 9 παρά τέταρτο το πρωί, για να συναντηθούµε όλοι µαζί στο σηµείο εκκίνησης.

Γεράσιμος Καββαδίας 1η θέση την πρώτη μέρα

Από την πρώτη στιγµή επικρατούσε καλή διάθεση σε αθλητές και βοηθούς, δείχνοντας για άλλη µια φορά την όµορφη πλευρά του αγωνίσµατος, µε το σεβασµό να υπερτερεί.

Τάσος Γκάρτσεβιτς 2η θέση την πρώτη μέρα

Η άφιξή µας στο σηµείο εκκίνησης έγινε στις 9:30πµ. Η φωτοβολίδα άναψε στις 10πµ., κηρύσσοντας την έναρξη του αγώνα, και µαζί της ήχησαν οι µηχανές των σκαφών, που ξεκίνησαν το καθένα προς καθορισµένη τοποθεσία, έχοντας συγκεκριµένο πλάνο δράσης.

Γιάννης Σιδέρης 3η θέση την πρώτη μέρα

Απόστολος Τζουμάκας 4η θέση την πρώτη μέρα

Ο αγώνας διήρκησε 5 ώρες, µε τα πρώτα αλιεύµατα να έρχονται γρήγορα. Ωραία στιγµή του αγώνα ήταν όταν ο Γιάννης Σιδέρης, πολλαπλός πρωταθλητής, βουτούσε στο ίδιο σηµείο της τράπεζας µαζί µε το νεότερο αθλητή, Απόστολο Τζουµάκα.

Γιάννης Ρίγγας 5η θέση την πρώτη μέρα

Λάμπρος Δερτιλής 6η θέση την πρώτη μέρα

Ήταν µια στιγµή που έδειξε ότι ο Απόστολος είχε έρθει αποφασισµένος για τον αγώνα, χωρίς να δειλιάσει να βουτήξει δίπλα σε ένα γίγαντα του ψαροτούφεκου!

Αλέξανδρος Βλάχος 7η θέση την πρώτη μέρα

Νίκος Καμπάνης 8η θέση την πρώτη μέρα

Στη λήξη του αγώνα, όλα τα σκάφη πέρασαν από το σκάφος του αλυτάρχη Γιώργου Ιωάννου, για να δείξουν τα θηράµατα και να αναχωρήσουν για το λιµάνι και την καφετέρια Rebel, όπου έπειτα από µία ώρα θα γινόταν το ζύγισµα. Όταν τα σκάφη έφθασαν στο λιµάνι, τα αλιεύµατα παραδόθηκαν στον αλυτάρχη. 

Άρης Χαλκής 9η θέση την πρώτη μέρα

Κώστας Μακρής 10η θέση την πρώτη μέρα

Πριν φτάσουµε στο χώρο ζυγίσµατος, είχαµε δει ήδη ότι υπήρχαν αρκετά αλιεύµατα που θα έφερναν την ανατροπή, όπως η ψαριά του Τάσου Γκάρτσεβιτς και η πολύ καλή πρώτη εµφάνιση του 18χρονου Απόστολου Τζουµάκα.

Κώστας Νταής 11η θέση την πρώτη μέρα

Τάσης Περούλης 12η θέση την πρώτη μέρα

Στο ζύγισµα των αλιευµάτων διαπιστώσαµε την καλή προσπάθεια όλων των αθλητών, µε την πρώτη µέρα να κλείνει µε ανατροπές. Στην κορυφή της βαθµολογίας για την πρώτη µέρα, βρέθηκε ο πάντα ετοιµοπόλεµος να διεκδικήσει τη νίκη, Γεράσιµος Καββαδίας, µε έναν ροφό, δύο µαγιάτικα και κάποια λιανά ψάρια!

Βασίλης Μπίμπας 13η θέση την πρώτη μέρα

Μιχάλης Σιμιτσάκης 16η θέση την πρώτη μέρα

Βούδρης Χριστόφορος 17η θέση την πρώτη μέρα

2η ΗΜΕΡΑ του αγώνα
Την επόµενη µέρα ξεκινήσαµε για τη δεύτερη τράπεζα του αγώνα, τη νήσο Υψηλή, µε σηµείο συνάντησης τη µέση της τραπέζης, όπου δόθηκε η έναρξη στις 10πµ., σύµφωνα µε το πρόγραµµα.

Γιάννης Ρίγγας 1η θέση τη δεύτερη μέρα

Γιάννης Σιδέρης 2η θέση τη δεύτερη μέρα

Οι αθλητές ήταν και πάλι ευδιάθετοι, µε τα πειράγµατα και τα γέλια να µη λείπουν πριν την έναρξη, όπως πολλοί ήταν και αυτοί που έκαναν την προθέρµανσή τους. Στην αρχή του αγώνα δεν βγήκαν πολλά ψάρια!

Νίκος Καμπάνης 3η θέση τη δεύτερη μέρα

Γεράσιμος Καββαδίας 4η θέση τη δεύτερη μέρα

Άτυχος στάθηκε ο αθλητής Τάσος Γκάρτσεβιτς, που ενώ την προηγούµενη µέρα είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση και όλοι περίµεναν ότι θα τον δουν στο βάθρο, είχε ένα ατύχηµα έπειτα από µία ανάδυσή του.

Μιχάλης Σιμιτσάκης 5η θέση τη δεύτερη μέρα

Λάμπρος Δερτιλής 6η θέση τη δεύτερη μέρα

Στη συνέντευξη που έδωσε στο boatfishing.gr, ανέφερε για το ατύχηµα: «Καθώς ανέβαινα, διαπίστωσα πως λίγο πιο αριστερά από εκεί που περίµενα το ροφό, υπήρχε ένα χαζό ψάρι. Κοίταξα πάνω, δεν είδα κάτι, παρά µόνον το δύτη ασφαλείας. Σε µία κακιά στιγµή, χτύπησα το κεφάλι µου στο φτερό της µηχανής. Όταν ανέβηκα πάνω στη βάρκα µου, ένιωσα µία τάση για έµετο και αµέσως αισθάνθηκα να τρέχουν αίµατα στο πρόσωπό µου».

Κώστας Νταής 7η θέση τη δεύτερη μέρα

Αντώνης Καλαποθαράκος 8η θέση τη δεύτερη μέρα

Με τα βλέµµατα στραµµένα στην ασφάλεια των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τους δύτες ασφαλείας, αλλά και τη διοργάνωση, αυτή η άτυχη στιγµή µπορεί να στοίχισε τη θέση σε ένα αθλητή, αλλά δεν του στοίχισε την υγεία του. 

Απόστολος Τζουμάκας 9η θέση τη δεύτερη μέρα

Προς το τέλος του αγώνα, υπήρχαν παράλληλες ενέργειες στον ίδιο χώρο, διεκδικώντας «λιανά» ψάρια στα ρηχά. Ο αγώνας έληξε στις 3:00, µε τους αθλητές να δείχνουν τα ψάρια στον αλυτάρχη και να βγάζουν αναµνηστικές φωτογραφίες. Τα ψάρια, και αυτή τη µέρα, παραδόθηκαν όταν όλοι οι αθλητές επέστρεψαν στο λιµάνι της Κοιλάδας. 

Αξιοσηµείωτο είναι, ότι και τις δύο ηµέρες, όσο οι αθλητές έδειχναν τα ψάρια τους, οι υπόλοιποι χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν την κάθε προσπάθεια, είτε είχε αλίευµα, είτε όχι.

Δημήτρης Πατεράκης 10η θέση την δεύτερη μέρα

Έτσι, οι παλιοί αθλητές που συµµετέχουν πολλά χρόνια, έδωσαν τη σωστή εικόνα και τον παλµό σε αυτούς που έπαιρναν µέρος στο Πρωτάθληµα για πρώτη φορά. Το σηµαντικότερο γι’ αυτούς ήταν ότι ο αγώνας εξελίχθηκε οµαλά.

Αν εξαιρέσουµε τον µικροτραυµατισµό του Τάσου, δεν υπήρχαν άλλοι σοβαροί τραυµατισµοί ή έκτακτες καταστάσεις.

Χαλκής Αριστείδης 14η θέση τη δεύτερη μέρα

Αφού βεβαιώθηκαν ότι ο συναθλητής τους ήταν καλά, τόνιζαν µε τον τρόπο τους ότι σηµασία δεν έχει τόσο η νίκη, αλλά η συνέχιση αυτής της ετήσιας συνάντησης, µε συµµετοχές από κάθε σηµείο της Ελλάδας, καθώς και να επιστρέψουν όλοι καλά στο σπίτι τους.

Οι συµµετοχές και των δύο ηµερών, ανέδειξαν νικητή του 49ου Ατοµικού Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2020, το Γεράσιµο Καββαδία, ο οποίος κατέκτησε το 1ο προσωπικό του Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Υποβρύχιας Αλιείας, ενώ για πολλές φορές βρισκόταν στο βάθρο, τις περισσότερες φορές κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Κώστας Μακρής 16η θέση την δεύτερη μέρα

∆εύτερος ήταν ο Γιάννης Σιδέρης, ένας αθλητής «γίγαντας», που όλοι πάντα θεωρούν δυνατό αντίπαλο, και τρίτος ο Γιάννης Ρίγγας, ο περσινός πρωταθλητής, που µε µεγάλη συγκίνηση και χαρά παρέδωσε τη θέση του πρώτου στο συναθλητή και συντοπίτη του, Γεράσιµο Καββαδία. 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ του αγώνα
Το κύπελλο για το µεγαλύτερο ψάρι κέρδισε ο 18χρονος Απόστολος Τζουµάκας µε ένα ροφό 13,860 κιλών, ενώ το κύπελλο για τα περισσότερα ψάρια κέρδισε για άλλη µια φορά ο Λάµπρος ∆ερτιλής, µε 14 έγκυρα αλιεύµατα. 

Καββαδίας Γεράσιμος πρωταθλητής

Η απονοµή στους νικητές, καθώς και η βράβευση σε όσους συµµετείχαν και βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα, έγινε στην καφετέρια «Rebel».

Σιδέρης Γιάννης 2η θέση

Αξίζει να σηµειωθεί ότι σε όλη τη διάρκεια του ζυγίσµατος και των δύο ηµερών, αλλά και της απονοµής, τηρούνταν οι απαραίτητες αποστάσεις από όλους τους αθλητές και η χρήση µάσκας εντός και εκτός του χώρου ζυγίσµατος.

Ρίγγας Γιάννης 3η θέση

Σε καµία περίπτωση οι διοργανωτές και όλοι όσοι συµµετείχαν δεν ήθελαν το πρωτάθληµα να αποτελέσει σηµείο διασποράς του κορωνοϊού, γι’ αυτό ήταν επιτακτικοί οι έλεγχοι. Αν σε κάποιες φωτογραφίες εικονίζεται κάποιος αθλητής χωρίς µάσκα, είναι καθαρά για τη λήψη της φωτογραφίας και µόνο.

Τζουμάκας Απόστολος Κύπελλο μεγαλύτερου ψαριού

Τα αλιεύµατα του αγώνα δόθηκαν στην «Αλληλεγγύη» του ∆ήµου Ερµιονίδας, εκπρόσωποι της οποίας παραβρέθηκαν στη διαδικασία ζυγίσµατος και ευχαρίστησαν όλους για την προσφορά αυτή.

Δερτιλής Λάμπρος Κύπελλο περισσότερων αλιευμάτων

Καμπάνης Νικόλαος 4η θέση

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι υπεύθυνοι για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, ήταν ο Νίκος Καµπάνης µαζί µε τον Α.Ο. Αλιάς Πόρτο Χελίου, µε την υποστήριξη της Ελληνικής Οµοσπονδίας Υποβρύχιας ∆ραστηριότητας και Αλιείας (Ε.Ο.Υ.∆.Α), καθώς και όλοι οι χορηγοί που συνετέλεσαν ο καθένας µε τον τρόπο του.

Οι αθλητές του Ν.Α.Ο.Κ.

Από αριστερά: Άγγελος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Σιδέρης, Βαγγέλης Κανάκης, Γεράσιμος Καββαδίας, Γιάννης Ρίγγας, Τάσος Χάλαρης, Κώστας Αθανασόπουλος. Κάτω: Τζωρτζίνα και Γιάννης Μυλωνάς

Σηµαντικό ρόλο έπαιξαν και οµάδα τοπικών επιχειρηµατιών που βοήθησαν σε όλο το έργο, είτε µε χορηγίες, είτε µε τη βοήθεια εύρεσης δυτών ασφαλείας.

 

Δείτε το βίντεο του αγώνα εδώ:

49ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας 2020
Αποτελέσματα Α’ Ημέρας
ΑΘΛΗΤΗΣ ΌΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΟΙ ΒΑΘΜΟΙ
1 Καββαδίας Γεράσιμος Ν.Α.Ο. Κερκύρας 27600 100,000
2 Γκάρτεβιτς Τάσος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 21520 77,971
3 Σιδέρης Γιάννης Α.Ο. Πορτοχελίου 21380 77,464
4 Τζουμάκας Απόστολος Σ.Φ.Υ.Κ.Β.Ε. Σκίρων 14760 53,478
5 Ρίγγας Γιάννης Ν.Α.Ο. Κερκύρας 10300 37,319
6 Δερτιλής Λάμπρος Ν.Α.Ο.Α.Μ. Κέκρωψ 8360 30,290
7 Βλάχος Αλέξανδρος Ν.Α.Ο. Κερκύρας 6600 23,913
8 Καμπάνης Νικόλαος Α.Ο. Πορτοχελίου 6200 22,464
9 Χαλκής Αριστείδης Σ.Φ.Υ.Κ.Β.Ε. Σκίρων 4900 17,754
10 Μακρής Κων/νος Ν.Ο. Σύρου 4880 17,681
11 Νταής Κώστας Α.Ε. Βούλας 4460 16,159
12 Περούλης Τάσης Ν.Α.Ο. Κερκύρας 4100 14,855
13 Μπίμπας Βασίλης Ναυτ. Όμιλος Πορτοχελίου 3580 12,971
14 Πατεράκης Δημήτρης Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου 2700 9,783
15 Καλαποθαράκος Αντώνης Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου 1940 7,029
16 Σιμιτσάκης Μιχάλης Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 380 1,377
17 Βούδρης Χριστόφορος Α.Ο. Πορτοχελίου 0 0,000
18 Σωτήραλης Γιώργος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 0 0,000
19 Βλαχόπουλος Πέτρος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 0 0,000
Αποτελέσματα Β’ Ημέρας Ατομικού
ΑΘΛΗΤΗΣ ΌΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΟΙ ΒΑΘΜΟΙ
1 Ρίγγας Γιάννης Ν.Α.Ο. Κερκύρας 15820 100,000
2 Σιδέρης Γιάννης Α.Ο. Πορτοχελίου 12680 80,152
3 Καμπάνης Νικόλαος Α.Ο. Πορτοχελίου 11660 73,704
4 Καββαδίας Γεράσιμος Ν.Α.Ο. Κερκύρας 9240 58,407
5 Σιμιτσάκης Μιχάλης Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 8100 51,201
6 Δερτιλής Λάμπρος Ν.Α.Ο.Α.Μ. Κέκρωψ 8000 50,569
7 Νταής Κώστας Α.Ε. Βούλας 4120 26,043
8 Καλαποθαράκος Αντώνης Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου 3880 24,526
9 Τζουμάκας Απόστολος Σ.Φ.Υ.Κ.Β.Ε. Σκίρων 3740 23,641
10 Πατεράκης Δημήτρης Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου 3240 20,480
11 Περούλης Τάσης Ν.Α.Ο. Κερκύρας 2700 17,067
12 Βλάχος Αλέξανδρος Ν.Α.Ο. Κερκύρας 2460 15,550
13 Μπίμπας Βασίλης Ναυτ. Όμιλος Πορτοχελίου 2300 14,539
14 Χαλκής Αριστείδης Σ.Φ.Υ.Κ.Β.Ε. Σκίρων 1660 10,493
15 Σωτήραλης Γιώργος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 1620 10,240
16 Μακρής Κων/νος Ν.Ο. Σύρου 1440 9,102
17 Γκάρτεβιτς Τάσος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 0 0,000
18 Βλαχόπουλος Πέτρος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 0 0,000
19 Βούδρης Χριστόφορος Α.Ο. Πορτοχελίου -2860 -18,078
Τελικά Αποτελέσματα Ατομικού
ΑΘΛΗΤΗΣ ΌΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΟΙ ΒΑΘΜΟΙ
1 Καββαδίας Γεράσιμος Ν.Α.Ο. Κερκύρας 36840 158,407
2 Σιδέρης Γιάννης Α.Ο. Πορτοχελίου 34060 157,615
3 Ρίγγας Γιάννης Ν.Α.Ο. Κερκύρας 26120 137,319
4 Καμπάνης Νικόλαος Α.Ο. Πορτοχελίου 17860 96,168
5 Δερτιλής Λάμπρος Ν.Α.Ο.Α.Μ. Κέκρωψ 16360 80,859
6 Γκάρτεβιτς Τάσος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 21520 77,971
7 Τζουμάκας Απόστολος Σ.Φ.Υ.Κ.Β.Ε. Σκίρων 18500 77,119
8 Σιμιτσάκης Μιχάλης Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 8480 52,578
9 Νταής Κώστας Α.Ε. Βούλας 8580 42,202
10 Βλάχος Αλέξανδρος Ν.Α.Ο. Κερκύρας 9060 39,463
11 Περούλης Τάσης Ν.Α.Ο. Κερκύρας 6800 31,922
12 Καλαποθαράκος Αντώνης Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου 5820 31,555
13 Πατεράκης Δημήτρης Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου 5940 30,263
14 Χαλκής Αριστείδης Σ.Φ.Υ.Κ.Β.Ε. Σκίρων 6560 28,247
15 Μπίμπας Βασίλης Ναυτ. Όμιλος Πορτοχελίου 5880 27,510
16 Μακρής Κων/νος Ν.Ο. Σύρου 6320 26,784
17 Σωτήραλης Γιώργος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 1620 10,240
18 Βλαχόπουλος Πέτρος Σ.Φ.Υ.Κ. Γλαύκος 0 0,000
19 Βούδρης Χριστόφορος Α.Ο. Πορτοχελίου -2860 -18,078
Tags
Πρωταθλητές Υποβρύχιας Αλιείας Γιάννης Σιδέρης Γεράσιμος Καββαδίας Αγώνας Ψαροτούφεκου Πόρτο Χέλι Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Γιάννης Ρίγγας Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου ΕΟΥΔΑ
Comodo SSL