Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλάµι Ritual Carp & Μηχανισµοί Radical Reaser FD

15 Ιουλίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλάµι Ritual Carp & Μηχανισµοί Radical Reaser FD

Η Quantum διαθέτει υψηλής ποιότητας µηχανισµούς, καλάµια και αξεσουάρ για το ψάρεµα στα γλυκά νερά και ιδιαίτερα στο carp fishing.

radical_reaser_fd_QuantumΣε αυτά ανήκει και ο µηχανισµός Radical Carp Teaser FD ο οποίος αν και εξειδικεύεται στο ψάρεµα του κυπρίνου, τα κορυφαία υλικά του επιτρέπουν την χρήση του και σε τεχνικές στη θάλασσα. ∆ιαθέτει ένα ελαφρύ αλλά και στιβαρό πλαίσιο αλουµινίου µε αντοχή στη µάχη µε τους µεγάλους κυπρίνους. ∆οκιµάστηκε από το team της Quantum σε κυπρίνους πάνω από 20 κιλά και γουλιανούς δύο µέτρων, για να εξασφαλίσουν την αντοχή και την δύναµη. ∆ιαθέτει εργονοµική λαβή, µε σύστηµα οµαλής κατανοµής της πετονιάς, προσφέροντας εξαιρετικές βολές χάρη της σχεδίασης της µποµπίνας. Τα 6 ρουλεµάν από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά στην χρήση και αντέχουν ακόµα και στην χρήση στη θάλασσα. Η σχέση µετάδοσης είναι 4.9:1, όπου τυλίγει 80 εκατοστά στη κάθε µανιβελιά το FD 660 και 94 εκατοστά το FD 680. Το βάρος τους είναι 557 γρ. και 610 γρ. ενώ αντίστοιχα η χωρητικότητα της µποµπίνας είναι 220 µ./0.40mm και 270 µ. / 0.45 mm.

kalamiQuantum

Το ψάρεµα του κυπρίνου έχει φανατικούς οπαδούς που αναζητούν τα καλύτερα προϊόντα σε όλο τους τον εξοπλισµό. Γι΄ αυτούς η Quantum προσφέρει µία εξαιρετική πρόταση, το δίσπαστο καλάµι Ritual Carp το οποίο συνδυάζει ένα λεπτό blank αλλά ιδιαίτερα δυνατό και µε αξεπέραστη δράση. Βολές των 100 µέτρων γίνονται πραγµατικότητα µε ευκολία. Αυτή η πρωτοποριακή σειρά δοκιµάστηκε σκληρά από την οµάδα της Quantum χωρίς να αποτύχει ακόµα και στις πιο δυνατές µάχες. Το µήκος του είναι από 3.60 ως 3.90, βάρος από 348 ως 393 γραµµάρια και διατίθεται σε τρία µοντέλα.

  • quantum_loogJ. SARDALOS & SONS LTD,
  • τηλ.: 0035723825180
Comodo SSL