Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Railblaza: Μετατρέποντας το Kayak σε Fishing

27 Φεβρουαρίου, 2016

Railblaza: Μετατρέποντας το Kayak σε Fishing

Η Escape 24 εισάγει και αντιπροσωπεύει µια µεγάλη γκάµα από αξεσουάρ για φουσκωτά καγιάκ (αλλά και σκάφη γενικότερα) συµβατά µεταξύ τους, όπου δίνουν απεριόριστες δυνατότητες και κάνουν την ζωή «εν πλω» πιο εύκολη.

railblaza_2railblaza_3Αποσπώµενες βάσεις που κολλούν στους αεροθαλάµους, στηρίζονται σε ρέλια ή βιδώνονται πάνω στον πολυεστέρα – πολυαιθυλένιο δίνοντας δεκάδες επιλογές από καλαµοθήκες, ως βάσεις στήριξης κινητού, βυθόµετρου, φανού, τραπέζια κοπής δολώµατος, βάσεις για βιντεοκάµερες δράσης και ότι άλλο µπορεί να έχετε στο νου σας. Οι βάσεις είναι ασφαλείας και ταιριάζουν µεταξύ τους για να φτιάξετε όποιον συνδυασµό σας ταιριάζει.

railblaza_4railblaza_5railblaza_6railblaza_7railblaza_8railblaza_9Σαν παράδειγµα έχουµε ένα καγιάκ Pelican το οποίο ο ιδιοκτήτης του θέλησε να το µετατρέψει σε fishing kayak, τοποθετώντας δύο καλαµοθήκες πλευρικά πίσω από το κάθισµα, καλαµοθήκη και ελαστικό σχοινί ανάµεσα στα πόδια, και ένα στεγανό κυκλικό καπάκι για να αποθηκεύει τα εργαλεία του. Αν και η διαδικασία είναι εύκολη για κάποιον που πιάνουν τα χέρια του, η τοποθέτηση σε εξειδικευµένο κατάστηµα όπως το Escape 24 θα εξασφαλίσει τον ιδιοκτήτη από κάποιο λάθος.

Υπάρχει µια τεράστια γκάµα από βάσεις για κάµερα, εργαλειοθήκες, βάσεις για ηλεκτρονικά όργανα, καλαµοθήκες κλπ. Τα προϊόντα βρίσκονται στο κατάστηµα Λεωφόρος Αθηνών 21, αλλά και στο site www.escape24.gr.

Πληροφορίες:
ESCAPE 24 – 210 5228.716
www.escape24.gr

Tags
Καγιάκ Escape 24 Kayak Fishing Kayak Ψάρεμα με καγιάκ Railblaza [jetpack-related-posts]
Comodo SSL