Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: φουσκωτά Raimar 3.90

Μάρτιος 23, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: φουσκωτά Raimar 3.90

 

Η παρουσία των µικρών και οικονοµικών RIB, αποτελούσε πάντα πόλο έλξης για όσους χρειάζονταν ένα σκάφος εύκολο στο χειρισµό, για τη βόλτα ή το ψάρεµά τους.

Στην κατηγορία λοιπόν αυτή η Raimar παρουσιάζει το 3.90, προσφέροντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να απολαύσει τη θάλασσα χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήµατα.

raimar_07Το σκάφος είναι ελαφρύ, µε αβέρτο κατάστρωµα το οποίο φιλοξενεί µέχρι και 6 επιβαίνοντες, ενώ η ιπποδύναµή του µπορεί να φτάσει τα 25 άλογα max. Τα µπαλόνια του είναι κατασκευασµένα από καλής ποιότητας PVC, ενώ πέρα από τους σχοινοφόρους και τα χερούλια, υπάρχουν ειδικές θήκες εσωτερικά, για να συγκρατούν σταθερά τα κουπιά.

Σηµαντικό είναι να αναφέρουµε πως λόγω της ελαφριάς κατασκευής (και αν δεν έχουµε ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φορτία), το Raimar 3.90 µπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς και µε κινητήρα 15 ίππων, χωρίς ο χειριστής να είναι υποχρεωµένος να διαθέτει άδεια ταχύπλοου σκάφους.

raimar_02∆ιαθέτοντας -πλεονέκτηµα έναντι των συµβατικών, δηλαδή την πολυεστερική του γάστρα, το σκάφος αυτό µπορεί να ταξιδέψει εύκολα σε κοντινούς προορισµούς, παρέχοντας στους επιβαίνοντες ασφάλεια και ξεκούραστη πλεύση, µε καλές ταχύτητες ταξιδίου. Το µήκος του επιτρέπει τη χρήση του µε λαγουδέρα, αλλά για όσους θέλουν, η εταιρία ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ µπορεί να τοποθετήσει κονσόλα και κάθισµα, εξασφαλίζοντας έτσι και δύο χώρους αποθήκευσης. Στον καθρέπτη διαµορφώνεται σεντίνα, από όπου µε µία ηλεκτρική αντλία µπορούµε εύκολα να αφαιρέσουµε τυχόν νερά του καταστρώµατος. Για βόλτα ή ψάρεµα λοιπόν, για έµπειρους ή άπειρους, γι’ αυτούς που αναζητούν την ευκολία στις µετακινήσεις τους, το οικονοµικό 3.90 της Raimar είναι µια τίµια πρόταση, που αξίζει κάποιος να δει από κοντά.

Τέλος, όπως µας ενηµέρωσε η εταιρία ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ, περιορισµένος αριθµός σκαφών προσφέρεται σε τιµή έκπληξη.

Πληροφορίες: ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ, τηλ.: 2310 306796, www.rogdakis.gr

Tags
RIB Αφοί Ρογδάκη Αφοι Ρογδάκη Ο.Ε. Μικρά Φουσκωτά
Comodo SSL