Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Ranieri International NEXT 275 LX: Υποψήφιο σκάφος για το European Powerboat of the Year - Award 2024

27 Δεκεμβρίου, 2023

Ranieri International NEXT 275 LX: Υποψήφιο σκάφος για το European Powerboat of the Year - Award 2024

Στον συναρπαστικό κόσμο της ναυπηγικής, το Ranieri International NEXT 275 LX ξεχωρίζει, κερδίζοντας υποψηφιότητά για το European Powerboat of the Year – Award 2024, αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη έννοια της κομψότητας, της ποιότητας και της λειτουργικότητας.

Η κομψή σχεδίαση του Ranieri International NEXT 275 LX εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή. Η λεπτομερής κατασκευή, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, αντικατοπτρίζει το πάθος της Ranieri International για τη δημιουργία εξαιρετικών σκαφών. Κάθε λεπτομέρεια, από την παλέτα των χρωμάτων μέχρι τον σχεδιασμό των γραμμών, έχει επιλεγεί με προσοχή, προσφέροντας μια μοναδική αισθητική εμπειρία.

Το Ranieri International NEXT 275 LX όχι μόνον εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, αλλά διαθέτει λειτουργικότητα και πρακτικότητα. Οι εσωτερικοί χώροι προσφέρουν άνεση και ευχάριστη διαμονή, με υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και πρακτικές λύσεις για την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων. Διαθέτει δύο καμπίνες και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο για την απόλυτη άνεση.

Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει άνετο χώρο για ψυχαγωγία και ηλιοθεραπεία. Η πλήρως ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση από διαδρόμους και από τις δύο πλευρές το καθιστούν ιδανικό για αξέχαστες στιγμές στη θάλασσα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, το Ranieri International NEXT 275 LX δικαιούται πλήρως την υποψηφιότητά του για το European Powerboat of the Year – Award 2024. Αντιπροσωπεύει ένα σκάφος που συνδυάζει αισθητική, ποιότητα και απόδοση με έναν μοναδικό τρόπο, καθιστώντας το αντάξιο της υψηλής διάκρισης αυτής.

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ, αντιπρόσωπος των Ranieri International στην Ελλάδα, με υπερηφάνεια υποδέχονται την υποψηφιότητα του Ranieri International NEXT 275 LX, μια αναγνώριση της σταθερής και καινοτόμου συνεργασίας με μια εταιρία που ξεχωρίζει, και ανυπομονεί για τα αποτελέσματα που θα δούμε στο European Powerboat of the Year – Award 2024.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μήκος 8.20 m
Πλάτος 2.55 m
Χωρ. Ατόμων 9
Κουκέτες 4
Min/max Power 250/500 hp
Χωρητικότητα Καυσίμου 390 l
Χωρητικότητα Νερού 76 l
Design category B-C

 

Πληροφορίες:

ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ

Τηλ: 22620 58573 , 6908985873
email: info[@]boats.gr

Tags
Ranieri International Αφοί Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. Ranieri International NEXT 275 LX European Powerboat of the Year
Comodo SSL