Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Σκάφος Regulator 34 με Yamaha 3x300 Hp

12 Απριλίου, 2016

Σκάφος Regulator 34 με Yamaha 3x300 Hp

Η Regulator Marine εντυπωσιάζει για µία ακόµη φορά παρουσιάζοντας το νέο Regulator 34. Ένα σκάφος που απευθύνεται σε λίγους, λάτρεις του offshore fishing, όπου και εξοπλίζει στον καθρέπτη του µε τριπλή(!) τοποθέτηση Yamaha 300 Hp, και ένα πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών της Raymarine.

regulator_02Το δεκάµετρο 34 διαθέτει πλάτος 3 µέτρων µε διαρρύθµιση που ξεπερνά σε χώρους ακόµα και σκάφη των 39 ποδιών χάρη στην σχεδίαση της γάστρας όπου προσφέρει περισσότερο χώρο για το ντεκ. Η διάταξή του παρότι κλασική, καταφέρνει να µαγνητίζει τα βλέµµατα, µε την µεγάλη ευρύχωρη κονσόλα, και το τεράστιο µπίµινι που προσφέρει προστασία στο πλήρωµα.

regulator_03Οι τρεις κινητήρες στον καθρέπτη σε συνδυασµό µε την βαριά κατασκευή του, δηµιουργούν την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας στη θάλασσα, ακόµα και µε υψηλό κυµατισµό. Επίσης µε την ύπαρξη των τριών µοτέρ, (µέγιστη ιπποδύναµη κατασκευαστή ορίζονται τα 900 άλογα!), η ταχύτητα ταξιδιού ξεπερνούν εύκολα τα 40 knots σαν ταχύτητα κρουαζιέρας κάνοντας έτσι τις µεγάλες αποστάσεις να φαίνονται µικρές. Πιο συγκεκριµένα η µέγιστη ταχύτητα που φτάνει το σκάφος είναι οι 54,2 κόµβοι.

regulator_04finnmaster_pin_2

Ο πλούσιος εξοπλισµός του Regulator ενσωµατώνει και το νέο σύστηµα Joystick, το γνωστό Yamaha Helm Master, το οποίο βοηθά στο χειρισµό µέσα στα λιµάνια και κάνει το χειρισµό του µεγάλου σκάφους παιχνιδάκι.

Αν λοιπόν η τσέπη σας µπορεί να αντέξει το κόστος του, το νέο Regulator 34 υπόσχεται να σας προσφέρει µοναδικές στιγµές, έχοντας σχεδιαστεί για τους πιο απαιτητικούς ψαράδες, όπου θέλουν να «επιβάλλονται» στη θάλασσα, χωρίς να ανησυχούν για τον καιρό ή την απόσταση.

  • Πληροφορίες: 
  • INTERMARINE
  • τηλ.: 210 9626 767
  • www.intermarine.com.gr
Tags
Σκάφος Σκάφη για ψάρεμα Intermarine Γιώργος Σπονδυλίδης Πολυεστερικά Σκάφη Regulator Boats Sport Fishing Boats
Comodo SSL