Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μάνος Ν. Ρούδας

Saxdor 400 GT: το πολυαναμενόμενο σκάφος του φιλανδικού ναυπηγείου

19 Φεβρουαρίου, 2024

Saxdor 400 GT: το πολυαναμενόμενο σκάφος του φιλανδικού ναυπηγείου

Το Saxdor 400 GT είναι το πολυαναμενόμενο, εμβληματικό μοντέλο του γνωστού δημοφιλούς Φιλανδικού ναυπηγείου  που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και άνετες πλεύσεις.

Η χαρακτηριστική στεπάτη σπορ γάστρα με τα δύο στεπ και ο καθρέπτης που είναι σχεδιασμένος για δύο εξωλέμβιες, κάνουν την κρουαζιέρα με το Saxdor 400 GT μια εξαιρετική εμπειρία στο νερό.

Το Saxdor 400 έρχεται σε δύο εκδόσεις την ανοιχτή GTO και την καμπινάτη GTC. Η ανοιχτή τιμονιέρα του Saxdor 400 GTO εκτείνεται σε όλο το μήκος του σκάφους, μεγιστοποιώντας τον εσωτερικό χώρο διαβίωσης και προσφέροντας άμεση πρόσβαση στις ανοιγόμενες πλαϊνές κουπαστές της πρύμνης, ένα μοναδικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που ενισχύει τη λειτουργικότητα του σκάφους και δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία άνεσης και χαλάρωσης στη θάλασσα.

Κάτω από το κατάστρωμα φιλοξενεί μια ευρύχωρη μπροστινή διπλή καμπίνα, ένα ξεχωριστό μπάνιο, την επιλογή για παιδική καμπίνα αλλά και μια διπλή καμπίνα στο μέσο του σκάφους.

Όλα πάνω στο σκάφος αποπνέουν τον άψογο σχεδιασμό και την αίσθηση του στυλ, καθιστώντας το ελκυστικό για τους λάτρεις της φινλανδικής σχολής. Το Saxdor 400 GTC ξεχωρίζει με την πρωτοποριακή σχεδίαση του καταστρώματος.

Όπως το αδερφάκι του, το GTO, διαθέτει μια τιμονιέρα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του σκάφους. Ωστόσο, το GTC πηγαίνει την πολυτέλεια ένα βήμα παραπέρα με τα μεγάλα, περιμετρικά τζάμια του. Αυτό το σχεδιαστικό τρικ λούζει το εσωτερικό με φυσικό φως και ζεστασιά ενώ προστατεύει από τις ιδιοτροπίες του καιρού.

Ένας γαλήνιος, φωτεινός χώρος όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την ομορφιά της θάλασσας χειμώνα καλοκαίρι χωρίς συμβιβασμούς. Οι ανοιγόμενες πλευρικές κουπαστές προσφέρουν άφθονο χώρο στην πρύμνη όπου χρειάζεται περισσότερο, δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση.

Το Saxdor 400 GTC είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σκάφος, είναι ένα προσιτό, στιλάτο και σπορ σκάφος με αξιοσημείωτες επιδόσεις και ομαλή πλεύση. Κάθε πτυχή έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ευχαριστεί το βλέμμα και να απογειώνει την εμπειρία του ταξιδιού, κάνοντας κάθε πλεύση του Saxdor 400 GTC μια στιγμή αξέχαστη.

 

Thrace Labea
+30 210 98 75 090
info@thracelabea.com

Tags
Saxdor Yachts Thrace Labea Saxdor 400 GT
Comodo SSL