Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συμμετοχή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά 2016

8 Οκτωβρίου, 2016

Συμμετοχή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά 2016

Την εβδομάδα 12-18/9/2016 πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά στο κωπηλατοδρόμιο του Plovdiv της Βουλγαρίας. Για πρώτη φορά συμμετείχε η Ελλάδα με την Ελληνική αποστολή να απαρτίζεται από  6 αθλητές.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

pagosmio-protathlima-glyka-nera-2016-apostoli

  • -Μαργαρώνης Δημήτριος – Αρχηγός αποστολής
  • -Τηγανίτης Χρήστος
  • -Σκάρος Ορέστης
  • -Σκουδριάνος Αθανάσιος
  • -Αποστολίδης Γεώργιος
  • -Τουφεκτσής Άλκης

Συνολικά συμμετείχαν 34 χώρες και 188 αθλητές από όλο τον Κόσμο.o-protos-agonas

pagosmio-protathlima-glyka-nera-2016-apostolidisΣτο αγωνιστικό κομμάτι η Ελληνική αποστολή δεν μπόρεσε να καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα λόγο της απειρίας της σε αυτή την μορφή αλιείας. Το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα διοργανώνεται 63 χρόνια και οι ξένοι αθλητές έχουν τρομερή εμπειρία. Αυτό που κέρδισε η Ελλάδα είναι οι πολλές γνώσεις, σε πολλά επίπεδα, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου θα μεταφερθούν στους Έλληνες αθλητές και έτσι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο στην αγωνιστική αλιεία με φελλό στην χώρα μας.

pagosmio-protathlima-glyka-nera-2016-d pagosmio-protathlima-glyka-nera-2016-c2 pagosmio-protathlima-glyka-nera-2016-c1

 

eoyda_logoΗ ΕΟΥΔΑ ευχαριστεί θερμά την εταιρία tubertini και τον αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα κ. Φραγκούλη Ιωάννη  για τις δωρεάν μαλάγρες που δόθηκαν στην Ελληνική αποστολή, τον δωρεάν ρουχισμό και τις ειδικές εκπτώσεις σε εξοπλισμό της tubertini  που προμηθεύτηκαν οι αθλητές μας.

Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία Hellenic Seaways για τις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των 4 αθλητών που ταξίδεψαν από Σάμο για τις ανάγκες της αποστολής.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές της Ελληνικής αποστολής που με δικά τους έξοδα, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, κατάφεραν να συμμετάσχουν στο πρώτο για την Ελλάδα Παγκόσμιο και να φέρουν αυτή την πολύτιμη κληρονομιά γνώσεων στην αθλητική αλιεία της χώρας μας.

pagosmio-protathlima-glyka-nera-2016-a

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL