Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μάνος Ν. Ρούδας

Τα ποιοτικά σκάφη PEGAZUS σε 1η παρουσίαση στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023

7 Μαρτίου, 2023

Τα ποιοτικά σκάφη PEGAZUS σε 1η παρουσίαση στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023

Τα σκάφη Pegazus έχουν κερδίσει την Ευρωπαϊκή αγορά με μία διαδικασία κατασκευής των σκαφών που περιλαμβάνει πρωτοποριακή τεχνολογία, με χρήση προηγμένων υλικών και εξαρτημάτων για να εξασφαλιστεί η ποιότητα του σκάφους για χρόνια.

Η επίσημη παρουσίαση των σκαφών Pegazus θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show, 9 – 12 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

Η υψηλή ποιότητα σχεδίασης και κατασκευής, καθώς και το άψογο φινίρισμα, έχουν ξεχωρίσει τα Pegazus, θέτοντας πολύ υψηλά στάνταρ. Η νέα αυτή εταιρία πολυεστερικών σκαφών αναψυχής κάνει το ντεμπούτο της για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της Parmaklis Marine στην φετινή έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023.

Το ναυπηγείο της Pegazus, βρίσκεται στη Πολωνία, και εξάγει σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική και την Ν. Κορέα.

Το Pegazus 605 διατίθεται και με πολυεστερικό t-top

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα παρουσιάσει στην Boat & Fishing Show σχεδόν όλη τη γκάμα του ναυπηγείου. Από το μικρό Pegazus 405, το 450, το 460, το 560 Top Fisher, το 605, το 550, το ESPADE 600 και 600 OPEN, μέχρι το 30 ΗΤ δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί ένα μοντέλο που να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος είναι από άλλο… πλανήτη!

Το Pegazus 605, φιλόξενο σε όλο το κατάστρωμα

Ένα μοντέλο για κάθε περίσταση

Από τη μικρότερη ανοιχτή βάρκα που κάνει το ψάρεμα διασκέδαση, μέχρι το μεγαλύτερο καμπινάτο σκάφος που μπορεί να φιλοξενήσει μία οικογένεια ή μία παρέα για μακρινότερες εκδρομές και περιπετειώδεις αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Το πολωνικό ναυπηγείο κατασκευάζει μηχανοκίνητα σαφή αναψυχής και αλιευτικά σκάφη, έχοντας να επιδείξει βραβευμένα μοντέλα, γνωστά τόσο στην πολωνική όσο και στην διεθνή αγορά, όπως το Escapade 600, το Pegazus 550 ή το πιο πρόσφατο PEGAZUS 30HT.

PEGAZUS 560 TOP FISHER, η πιλοτίνα της Pegazus που προσφέρει ασφάλεια και προστασία στον κυβερνήτη και το πλήρωμα.

Τα σκάφη Pegazus είναι τα μόνα στην Ευρώπη, στην αγορά έως 6 μέτρων, που είναι πιστοποιημένα στην κατηγορία Β από το Πολωνικό Νηολόγιο, το οποίο εγγυάται την ποιότητα της κατασκευής τους και την ασφάλεια της σωστής χρήσης.

Η κονσόλα βγαίνει προς τα έξω δίνοντας την δυνατότητα χειρισμού του σκάφους έξω από την πιλοτίνα

Άνετος ο εσωτερικός χώρος της πιλοτίνας

Η επίσημη παρουσίαση των σκαφών Pegazus θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Boat & Fishing Show, 9 – 12 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.

Ελάτε να τα θαυμάσετε από κοντά και να ξεκινήσετε να ονειρεύεστε από τώρα τις επόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές μαζί του!

Tags
Σκάφη Αναψυχής Pegazus Έκθεση Boat & Fishing Show Έκθεση σκαφών Parmaklis Marine [jetpack-related-posts]
Comodo SSL