Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τελικός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας από Ακτή 2017

12 Μαΐου, 2017

Τελικός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας από Ακτή 2017

Το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη παραλία της Κατερίνης ο τελικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας από την ακτή. Η επιλογή του μέρους κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού τον περασμένο Οκτώβρη διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διεθνές τουρνουά “Aegean Sea Trophy” με περισσότερες από 110 συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών.
Τη διοργάνωση των αγώνων (5η αγωνιστική και Εθνικός τελικός) ανέλαβε ο σύλλογος ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε από μία σειρά 6 αγώνων που ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών αφού μέχρι και μία ώρα πριν τη λήξη του τελικού, το αγωνιστικό πάθος των αθλητών, έφερνε ανατροπές στην τελική κατάταξη.

 

5ος Αγώνας Βαθμολογία

Νικητές 5ου Αγώνα

 

Νικητές Εθνικού τελικού

 

Τελικά Αποτελέσματα

 

Η τελική κατάταξη του ατομικού που απαρτίζει και την Εθνική Ελλάδας είναι:
1. Σωφρονιάδης Ευθύμης (TRITON F.C.)
2. Κυριαζής Γιώργος (TRITON F.C.)
3. Τηνιακός Άκης (ΝΟΙΕΣ)
4. Χάλαρης Κυριάκος (ΝΟΙΕΣ)
5. Καγιάφας Αινείας (Δελφίνια Περιστερίου)
6. Παπαδόπουλος Αντώνης (ΝΟΙΕΣ)

 

Ομαδική Κατάταξη

Πρωταθλητής σύλλογος Ελλάδας είναι ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη αφού οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές του, πέτυχαν την καλύτερη βαθμολογία από συνολικά 47 αθλητές που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα.


H EOYΔΑ ευχαριστεί το σύλλογο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη για την άψογη διοργάνωση τόσο σε επίπεδο παροχών όσο και στην επάρκεια κριτών ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη διαφάνεια που αρμόζει, σε ένα τόσο μεγάλο θεσμό! Όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα, τους καινούριους φίλους που αγωνίστηκαν στην κατηγορία “open”, τις εταιρίες ειδών αλιείας που και φέτος στήριξαν αρκετούς αθλητές και όλους τους αφανείς συντελεστές (επιτροπές αγώνων, γραμματείς και κριτές) που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα. Τέλος το περιοδικό Boat & Fishing in Greece και όλως ιδιαιτέρως τον Κ. Αντώνη Δρόσο, χορηγό επικοινωνίας του πρωταθλήματος, για τα εκτενή άρθρα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε κάθε αγώνα.
Καλό καλοκαίρι.

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook: Τελικός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας από Ακτή 2017

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL