Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τελικός Πρωταθλήματος αλιείας από σκάφος 2016 - Πρωταθλητές – Εθνική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου, 2016

Τελικός Πρωταθλήματος αλιείας από σκάφος 2016 - Πρωταθλητές – Εθνική ομάδα

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό Κόλπο, ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος αλιείας από σκάφος για το έτος 2016. Διοργανωτής όμιλος ο Ο.Ε.Α. & Ν.Α.Πειραιά.

telikos-kathetis-2016-2Σε μια τράπεζα γνωστή στους περισσότερους, με βάθη που κυμαινόντουσαν από 40-55 μέτρα, με ένα ελαφρύ βοριαδάκι αλλά με σημαντική μείωση τσιμπιών κι αλιευμάτων σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, είχαμε μια συναρπαστική μάχη τόσο για τις πρώτες θέσεις του αγώνα όσο και για τη συνολική κατάταξη. Γιατί, μη ξεχνάμε, ότι το άθροισμα των βαθμολογιών των τριών αγώνων έβγαζε και τη συνολική κατάταξη του κάθε αθλητή.

nikites-telikos-katheti-2016

Μετά το ζύγισμα των αλιευμάτων, νικητής αναδείχτηκε ο Σέρκο Πατσανιάν από το ΟΕΑΝΑΠ, δεύτερος ο Διονύσης Τσουκαλάς επίσης από τον ΟΕΑΝΑΠ και τρίτος ο Αντώνης Παπαδόπουλος από το ΝΟΙΕΣ.

Πρωταθλητές – Εθνική ομάδα 2016

Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος είχαμε πρωταθλητή για το 2016 τον Κώστα Δρόσο από το Ν.Ο.Καρύστου. Στη δεύτερη θέση τον Άκη Τηνιακό από το ΝΟΙΕΣ και στην τρίτη τον Χρήστο Βερούχη από το Ν.Ο.Καρύστου.

protathlites-2016-katheti

Οι πρωταθλητές για το 2016. Αριστερά Άκης Τηνιακός (2η θέση). Κέντρο Κώστας Δρόσος (1η θέση). Δεξιά Χρήστος Βερούχης (3η θέση)

Πρωταθλήτρια ομάδα το Ν.Ο.Καρύστου με τους αθλητές Κώστα Δρόσο, Χρήστο Βερούχη, Τάσο Περιβολάρη και Αντώνη Δρόσο.

nok-protathlitria-omada-2016

Ναυτικός Όμιλος Καρύστου Πρωταθλήτρια Ομάδα 2016 με τους αθλητές (από αριστερά): Κώστας Δρόσος- Τάσος Περιβολάρης – Αντώνης Δρόσος – Χρήστος Βερούχης

Στη δεύτερη Θέση το ΝΟΙΕΣ με αθλητές τον Άκη Τηνιακό, Αντώνη Παπαδόπουλο, Τάσο Νικολακόπουλο και Γιώργο Αποστολίδη.

noies-katheti-2016

ΝΟΙΕΣ 2η Πρωταθλήτρια Ομάδα με αθλητές (από αριστερά): Γιώργος Αποστολίδης – Αντώνης Παπαδόπουλος – Άκης Τηνιακός- Τάσος Νικολακόπουλος

Στην Τρίτη θέση τον ΟΕΑΝΑΠ με αθλητές τους Σέρκο Πατσανιάν, Διονύση Τσουκαλά, Νίκο Ηλιόπουλο και Μιχάλη Χατζηπέτρου.

oeanap-katheti-2016

Ο.Ε.Α. & Ν.Α. Πειραιά 3η θέση στο Πρωτάθλημα 2016

Οι τρεις πρώτοι αθλητές στο ατομικό Κώστας Δρόσος, Άκης Τηνιακός, Χρήστος Βερούχης μαζί με τους τρεις επομένους στην τελική κατάταξη Διονύση Τσουκαλά, Τάσο Περιβολάρη και Νίκο Ηλιόπουλο αποτελούν την εθνική ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2017.

ethniki-2016

Εθνική Ομάδα στην αλιεία από σκάφος 2016

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι Τηνιακός, Βερούχης και Τσουκαλάς είχαν συγκεντρώσει το ίδιο σύνολο βαθμολογίας κι έτσι οι θέσεις της τελικής κατάταξης διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τον κανονισμό από τη βαθμολογία που είχαν συγκεντρώσει στον αγώνα με τις περισσότερες συμμετοχές. Τέλος να πούμε ότι στις απονομές είχαμε και έπαθλο για τον αθλητή με το μεγαλύτερο αλίευμα του πρωταθλήματος που ήταν ένα χριστόψαρο βάρους 474 γραμμάρια που πήρε ο αθλητής του ΝΟΤΚ Γρηγόρης Στραβομύτης.

protathlitis-2016-katheti

Κώστας Δρόσος Πρωταθλητής 2016

n-o-karystoy-protathlitria-omada-2016

Ναυτικός Όμιλος Καρύστου Πρωταθλήτρια Ομάδα 2016

Για τους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος δελιτε εδώ:

1ος Αγώνας Πρωταθλήματος 2016

2ος Αγώνας Πρωταθλήματος 2016

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL