Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Nέο 5μετρο σκάφος της Compass σε 1η παρουσίαση στη Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

21 Οκτωβρίου, 2022

Nέο 5μετρο σκάφος της Compass σε 1η παρουσίαση στη Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

Το νέο μικρό σκάφος της Compass είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022!

Ονομάζεται Compass 160e και υπόσχεται περιπέτεια και θαλασσινές εξορμήσεις γεμάτες απόλαυση και συναίσθημα, σε συνδυασμό με οικονομία και πρακτικότητα. Με την πρώτη ματιά σε κερδίζει με τη σύγχρονη σχεδίασή του, τη φρεσκάδα των χρωμάτων, αλλά και με τη διαφορετική, για τα δεδομένα της Compass, διάταξη του καταστρώματος.  

Το 160e έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Compass και να αποτελέσει μια καινούργια πρόταση για τις εταιρίες ενοικίασης, αλλά και για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο, ασφαλές και ευρύχωρο μικρό σκάφος, ικανό για μικρές παράκτιες εξορμήσεις.

Σχεδιάστηκε με τα πιο σύγχρονα προγράμματα ναυπηγικού σχεδιασμού και η υλοποίηση του πρωτοτύπου πραγματοποιήθηκε με την χρήση 5 axis CNC μηχανήματος κοπής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον περιορισμό του βάρους, αλλά και στη ναυπηγική σχεδίαση της γάστρας, για τη μεγιστοποίηση της οικονομίας, σε συνδυασμό με την άνετη συμπεριφορά σε πιο δύσκολους καιρούς, αλλά και για την πρόωση με ηλεκτρικούς κινητήρες στο μέλλον.

Με διαστάσεις 4.8 μέτρα μήκος και 2 μ. πλάτος, είναι ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα και μάλιστα αρκετά άνετα, καθώς η διάταξη με την κονσόλα πιο πίσω δημιουργεί πιο άνετα περάσματα, αλλά και ένα μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας πλώρα.

Οι κουπαστές του καταστρώματος είναι αρκετά υψηλές, όπως σε όλα τα μοντέλα της εταιρίας και ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας μαζί με τις μεγάλες πλαϊνές χειρολαβές.

  

Η κατασκευή του βασίζεται στα γνωστά σύγχρονα πρότυπα που έχει θέσει η Compass και ακολουθούνται από όλα τα μοντέλα της εταιρίας, με τη χρήση ολόκληρης εσωτερικής δομής (S4), τη μέγιστη χρήση σύνθετων υλικών, αλλά και την ελαχιστοποίηση της χρήσης ξύλου.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου σκάφους Compass 160e θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show, 4-6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ελάτε να το θαυμάσετε από κοντά και να ξεκινήσετε να ονειρεύεστε από τώρα τις επόμενες καλοκαιρινές σας διακοπές μαζί του!

Tags
Compass Boats Compass Σκάφη Compass Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη Boat Show Thessaloniki Boat & Fishing Show Compass 160e Boat & Fishing Show Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών
Comodo SSL