Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Το νέο σκάφος 7Br της Compass σε 1η παρουσίαση στη Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023

23 Σεπτεμβρίου, 2023

Το νέο σκάφος 7Br της Compass σε 1η παρουσίαση στη Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023

Το νέο μοντέλο της Compass για το 2024 είναι γεγονός και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023!

Ονομάζεται 7Br και έρχεται για να ανεβάσει την απόλαυση και το πάθος για την θάλασσα σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Με την πρώτη ματιά γοητεύει με την σύγχρονη και επιθετική σχεδίασή του, την φρεσκάδα των χρωμάτων και την άνεση του πλούσιου σαλονιού του.

Το 7Br έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της εταιρίας και να αποτελέσει μια καινούργια πρόταση για τις εταιρίες θαλασσίων σπορ αλλά και για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο, ασφαλές και ευρύχωρο σκάφος, ικανό για παράκτιες εξορμήσεις αλλά και για μονοήμερες βόλτες σε κοντινούς προορισμούς.

Σχεδιάστηκε με τα πιο σύγχρονα προγράμματα ναυπηγικού σχεδιασμού και η υλοποίηση του πρωτοτύπου πραγματοποιήθηκε με την χρήση 5 axis CNC μηχανήματος κοπής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην άνεση του καταστρώματος, την εργονομία, αλλά και την ναυπηγική σχεδίαση της γάστρας, για την μεγιστοποίηση των επιδόσεων αλλά και της οικονομίας σε συνδυασμό με την άνετη συμπεριφορά σε πιο δύσκολους καιρούς.

Με διαστάσεις 6.8μ μήκος και 2.35 μ πλάτος είναι ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα και μάλιστα αρκετά άνετα, με δύο μπάκετ καθίσματα, μεγάλο καναπέ πρίμα αλλά και ένα μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας πλώρα. Οι αποθηκευτικοί χώροι του είναι επίσης πολύ μεγάλοι και ικανοί να χωρέσουν όλες τις αποσκευές και τα θαλάσσια παιχνίδια για μια αξέχαστη μέρα στην θάλασσα.

Οι κουπαστές του καταστρώματος είναι αρκετά υψηλές, όπως σε όλα τα μοντέλα της εταιρίας, και ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας μαζί με τις μεγάλες πλαϊνές χειρολαβές.

Η κατασκευή του βασίζεται στα γνωστά σύγχρονα πρότυπα που έχει θέσει η Compass και ακολουθούνται από όλα τα μοντέλα της εταιρίας, με την χρήση ολόκληρης εσωτερικής δομής (S4), την μέγιστη χρήση σύνθετων υλικών αλλά και την ελαχιστοποίηση της χρήσης ξύλου.

Η επίσημη παρουσίαση του σκάφους Compass 7Br θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 20-22 Οκτωβρίου στην ΔΕΘ Helexpo. Ελάτε να το θαυμάσετε από κοντά και οργανώστε από τώρα τις επόμενες σας διακοπές, μαζί του.

Tags
Thessaloniki Boat & Fishing Show Compass 7Br Boat & Fishing Show Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Compass Boats Compass Σκάφη Compass Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Θεσσαλονίκη Boat Show
Comodo SSL