Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Το σκάφος της Lamborghini έχει 2.000 άλογα - TECNOMAR for LAMBORGHINI 63

17 Ιουλίου, 2020

Το σκάφος της Lamborghini έχει 2.000 άλογα - TECNOMAR for LAMBORGHINI 63

Τα επιθυμητά δίδυμα supercar για το δρόμο και ταχύπλοα σκάφη, δεν είναι καινούργιο φαινόμενο όπως καλά θυμάστε. Οι Aston Martin, Porsche αλλά και Lexus μπήκαν… στα νερά και τώρα η Lamborghini φοράει μαγιό της και ετοιμάζεται να βουτήξει με τη σειρά της.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με την Italian Sea Group προκειμένου να σχεδιάσει το πολυτελές γιοτ Tecnomar for Lamborghini 63 ώστε να δείχνει απευθείας επιθετικό αλλά και αρκετά σπορ.

Το σκάφος διαθέτει δύο κινητήρες V12 που εξελίχθηκαν από τη MAN και ο καθένας παράγει 2.000 ίππους ωθώντας το σκάφος σε τελική ταχύτητα 60 κόμβων (112 km/h). Είναι η ταχύτερη έκδοση γιοτ της Tecnomar. Η εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα συνέβαλε στο να διατηρείται το σκάφος μήκους 63 ποδιών στο σωστό απόβαρο, εμπίπτοντας στην κατηγορία των εξαιρετικά ελαφρών σκαφών.

Η Tecnomar συνεργάστηκε άμεσα με το Centro Stile της Lamborghini, παίρνοντας έμπνευση από τη Lamborghini Sian FKP 37, το πρώτο υβριδικό μοντέλο. Αρκετές λεπτομέρειες αποτίνουν φόρο τιμής στα μοναδικά φώτα σχήματος Υ των FKP 37 και Terzo Millennio. Στο εσωτερικό, το μοτίβο με τις γωνίες της Lamborghini είναι πάντα παρόν με πολλές καθαρές γραμμές, μοτίβα Υ αλλά και εξάγωνα σχήματα που χρησιμοποιούνται σε όλο το μήκος. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά χρωμάτων και υλικών εσωτερικού χώρου, τα οποία συνδυάζονται όμορφα με την εκτεταμένη γκάμα επιλογών εξωτερικής απόχρωσης.

Η Tecnomar μιμείται επίσης την οθόνη οργάνων της Lamborghini, η οποία συνδυάζεται με ένα τιμόνι παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στα αυτοκίνητα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ένα μέρος του εσωτερικού δανείζεται απευθείας στοιχεία από τη Lamborghini, όπως είναι τα κουμπιά εκκίνησης – ένα για κάθε κινητήρα.

Tags
Tecnomar Lamborghini Yachts
Comodo SSL