Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: σκάφος White Shark 206 Open

9 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: σκάφος White Shark 206 Open

Τα σκάφη White Shark αποτελούν την Ευρωπαϊκή απάντηση στην Αµερικάνικη βιοµηχανία σκαφών αναψυχής µε κύριο γνώµονα το ψάρεµα. Ο «Λευκός Καρχαρίας» παραµένει επιβλητικός σε όλα του τα µοντέλα διατηρώντας πάνω από 20 χρόνια το όνοµα συνώνυµο µε την ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική πλεύση στη θάλασσα.

Είναι σκάφη που κατασκευάζονται µε µεράκι, και ξεχωρίζουν για την αξιοπλοΐα τους και την στιβαρότητα, µε απλούς αλλά λειτουργικούς χώρους, σχεδιασµένους µε ανθρωποµετρική µελέτη.

whiteShark206_02Η φιλοξενία τους στο κατάστρωµα δεν εµποδίζει σε καµία περίπτωση στο ψάρεµα. Ένα έµπειρο µάτι θα δει ότι τόσο η σειρά Open όσο και η Sundeck (πρόκειται για σκάφη µε χαµηλό walk around και κρυφή καµπίνα) έχουν άκρως fishing χαρακτήρα. To Open 206, αντικατέστησε το 205, ένα από τα best seller του Γαλλικού ναυπηγείου, αναβαθµίζοντάς το αισθητικά και όχι µόνο. Με µήκος γύρω στα 6 µέτρα, το 206 συνδυάζει ένα µεγάλο καναπέ στη πλώρη που µε τις κατάλληλες προσθήκες γίνεται τραπεζαρία αλλά και κρεβάτι ηλιοθεραπείας, ένα αναπαυτικό κάθισµα διακυβέρνησης, και µια µεγάλη φαρδιά κονσόλα, µε µεγάλο αµπάρι στο εσωτερικό της, το οποίο ανοίγει από µπροστά σηκώνοντας το κάθισµα.

whiteShark206_03Στο καθρέπτη του µπορούµε να τοποθετήσουµε κινητήρα από 115 ως και 175 ίππους, µε συνιστώµενη τους 150. Το έντονο V στη γάστρα προσφέρει γλυκιά πλεύση χωρίς κραδασµούς ενώ η υπερυψωµένες κουπαστές στη πλώρη κρατά το ντεκ στεγνό και το πλήρωµα ασφαλή ακόµα και αν χρειαστεί να ταξιδέψει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όλος ο εξοπλισµός του σκάφους, από τα ρέλια ως τις καλαµοθήκες και τους ανοξείδωτους µεντεσέδες, είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε συνδυασµό µε το προσεκτικό φινίρισµα ολοκληρώνουν την εικόνα.

Συµπερασµατικά το White Shark 206 Open είναι ένα από τα πιο λειτουργικά σκάφη για το ψάρεµα που τα προσφέρει όλα, και µάλιστα σε ένα µήκος απόλυτα προσιτό για τα δικά µας δεδοµένα. Περισσότερες πληροφορίες στην εταιρία Βυθός του Έλληνα αντιπρόσωπου κ. Αντώνη Σεϊτανίδη.

  • Πληροφορίες:
  • Ε. ΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • τηλ.: 210 9356 341, www.vythos.net
Tags
Σκάφος Πολυεστερικό Σκάφος White Shark Σκάφη για ψάρεμα Βυθός - Ε. Σεϊτανίδου & ΣΙΑ ΟΕ
Comodo SSL