Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΥAMAHA Waverunners 2016

22 Απριλίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΥAMAHA Waverunners 2016

Η νέα σειρά σκαφών και κινητήρων της Yamaha WaveRunner 2016 είναι γεγονός, και περιλαµβάνει τα ολοκαίνουρια µοντέλα VX Cruiser HO και V1 Sport, καθώς και τον νέο κινητήρα TR-1 HO.

• Έτσι για το 2016, η σειρά οχηµάτων θαλάσσης (PWC) WaveRunner VX, η οποία έχει σηµειώσει τις µεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία της, αποκτά ακόµα πιο εκλεπτυσµένο χαρακτήρα, µε την παρουσίαση του νέου µοντέλου κορυφαίας ποιότητας VX Cruiser HO.

• Τη νέα σειρά σκαφών WaveRunner συµπληρώνει επίσης το ολοκαίνουριο µοντέλο V1 Sport, ένα τριθέσιο σκάφος αναψυχής βασικής κατηγορίας, το οποίο συνδυάζει ποιοτικά χαρακτηριστικά και ασυναγώνιστη τιµή, χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει.

• Η δεύτερη σηµαντική είδηση από τη Yamaha, είναι η κυκλοφορία ενός εντυπωσιακού, νέου, ελαφριού τρικύλινδρου κινητήρα 1049 κ.ε.., του TR-1 HO, ο οποίος προσφέρεται πλέον σε όλα τα µοντέλα V1 και VX (εκτός από το νέο VX Cruiser HO, το πιο ισχυρό από τα µοντέλα VX).

YAMAHAwaverunner_11


Το νέο µοντέλο VX Cruiser HO προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Αν και πολλά µεµονωµένα τεχνικά, αλλά και πρακτικής φύσεως χαρακτηριστικά, συνέβαλαν στο να αναδειχθούν τα µοντέλα VX ως τα πλέον περιζήτητα οχήµατα θαλάσσης, ωστόσο, η από κάθε άποψη ευελιξία τους είναι αυτή που τα κάνει τόσο δηµοφιλή.

Για το τελευταίο και πιο ισχυρό µοντέλο των VX, το VX Cruiser HO, επιλέξαµε τον εντυπωσιακό τετρακύλινδρο κινητήρα 1812 κ.ε., που έχει σηµειώσει τόσο καλές επιδόσεις στα θρυλικά µοντέλα FX. Αυτός ο εκπληκτικός κινητήρας συνοδεύεται από το επαναστατικό και διαισθητικό σύστηµα ελέγχου RiDE, τη λειτουργία No Wake Mode, το σύστηµα υποβοήθησης πλεύσης Cruise Assist, καθώς και άλλα πλεονεκτήµατα που προσφέρει αποκλειστικά η Yamaha, αποτελώντας έναν εκπληκτικό συνδυασµό στυλ, επιδόσεων και οικονοµίας.

Το µοντέλο VX Cruiser HO αποτελεί σήµερα το κορυφαίο όχηµα θαλάσσης στην κατηγορία του, και το µοναδικό που προσφέρει µια τόσο δυνατή και πολυτελή εµπειρία στο νερό, σε τέτοια πραγµατικά προσιτή τιµή.

YAMAHAwaverunner_06 YAMAHAwaverunner_08 YAMAHAwaverunner_07

 

 

 

 

Το ολοκαίνουριο µοντέλο V1 Sport – ενισχυµένο µε περισσότερα χαρακτηριστικά

Το V1 σηµατοδότησε άλλη µια πρωτοπορία της Yamaha: ένα εκπληκτικό όχηµα θαλάσσης βασικής κατηγορίας, εξοπλισµένο µε τα θρυλικά χαρακτηριστικά της σειράς WaveRunner, που το ανέδειξαν ως το τριθέσιο σκάφος αναψυχής µε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιµής που θα µπορούσατε να αγοράσετε, τουλάχιστον µέχρι τώρα!

Το νέο WaveRunner V1 Sport, εξοπλισµένο µε τον ολοκαίνουριο τρικύλινδρο κινητήρα TR-1 HO, αποτελεί µια ολοκληρωµένη επιλογή, προσφέροντας αξιοπιστία, οικονοµία, εύκολο χειρισµό, συναρπαστικά ισχυρές επιδόσεις και δυνατότητα ρυµούλκησης για wakeboarding και άλλα θαλάσσια σπορ. ∆ιαθέτει χαρακτηριστικά που δε θα περιµένατε να βρείτε σε ένα τόσο οικονοµικό σκάφος, από τη δυνατότητα κίνησης ανάποδα, έως διπλούς καθρέφτες και µεγάλους χώρους αποθήκευσης, και από το σκαλοπάτι επανεπιβίβασης, έως πατάκια HydroTurf και γάντζο ρυµούλκησης. Το WaveRunner V1 Sport είναι ιδανικό για όποιον επιθυµεί ένα κοµψό και αξιόπιστο σκάφος για σπορ οδήγηση και βόλτες.

YAMAHAwaverunner_10 YAMAHAwaverunner_09

 

 

 

 

 

Ο ολοκαίνουριος, ελαφρύς κινητήρας TR-1 HO

Αυτή η εκπληκτική, νέα, τρικύλινδρη µονάδα ισχύος 1049 κ.ε., αποτελεί το απόλυτο ορόσηµο της καινοτοµίας στον τοµέα των µηχανών θαλάσσης και είναι διαθέσιµη στα µοντέλα V1, V1 Sport, VX Deluxe και VX Cruiser της σειράς WaveRunner (εκτός από το µοντέλο VX Cruiser HO).

Ο κινητήρας υψηλής απόδοσης TR-1 HO είναι κατά 13% πιο ισχυρός από τον κινητήρα MR- 1 της Yamaha, τον οποίο και αντικαθιστά, ενώ παράλληλα είναι κατά 40% µικρότερος και 20% ελαφρύτερος.

Κατά συνέπεια, προσφέρει µεγαλύτερη επιτάχυνση και υψηλότερες τελικές ταχύτητες, µε ακόµη µεγαλύτερη οικονοµία καυσίµου και περισσότερη διασκέδαση για τον αναβάτη.

Προηγµένος έλεγχος πεταλούδας γκαζιού

Πολλά µοντέλα της σειράς WaveRunner, συµπεριλαµβανοµένων και των µοντέλων VX Deluxe, VX Cruiser και VX Cruiser HO, προσφέρουν το κορυφαίο σύστηµα υποβοήθησης πλεύσης Cruise Assist στο τιµόνι, για τη ρύθµιση και τη διατήρηση µιας σταθερής ταχύτητας, τη λειτουργία No Wake Mode για τη ρύθµιση των στροφών του κινητήρα στην ιδανικά χαµηλότερη δυνατή ταχύτητα, το σύστηµα RiDE της Yamaha και δύο διακόπτες ελέγχου της πεταλούδας γκαζιού πάνω στο τιµόνι, τα οποία χαρίζουν το µέγιστο δυνατό έλεγχο της κίνησης πρόσω ή ανάποδα.

Το επαναστατικό σύστηµα RiDE είναι απόλυτα διαισθητικό και µεταµορφώνει την οδηγική εµπειρία, προσφέροντας ένα αίσθηµα εµπιστοσύνης στον αναβάτη κάθε επιπέδου. Με ένα απλό τράβηγµα στη µανέτα του γκαζιού στη δεξιά λαβή, έχουµε κίνηση προς εµπρός και επιτάχυνση, µε τράβηγµα της µανέτας στην αριστερή λαβή, επιβράδυνση ή κίνηση ανάποδα. Η απελευθέρωση της αριστερής και της δεξιάς µανέτας, βάζει «κράτει». Χωρίς αλλαγές, χωρίς µοχλούς. Το µόνο πράγµα που απασχολεί το χειριστή, είναι η διασκέδαση να οδηγεί ένα σκάφος µε σύστηµα RiDE.

Επιπλέον, το σύστηµα RiDE της Yamaha είναι διαθέσιµο σε όλα τα µοντέλα FX, τα οποία επιστρέφουν το 2016 µε νέα, τολµηρή εµφάνιση σε χρώµατα και γραφικά.

Η σειρά FZ της Yamaha, η οποία κυριαρχεί αυτή τη στιγµή στα αγωνιστικά οχήµατα θαλάσσης (PWC), προσφέρεται επίσης µε ολοκαίνουρια εµφάνιση, σε νέους χρωµατικούς συνδυασµούς και ένα εντυπωσιακό κόκκινο µεταλλικό χρώµα για το FZR.

Το SuperJet της Yamaha, το µοναδικό σκάφος όρθιας οδήγησης στην αγορά (διατίθεται µόνο για αγώνες), είναι διαθέσιµο για το 2016 σε καθαρό λευκό χρώµα, µε πορτοκαλί και µπλε.

YAMAHAwaverunner_24 YAMAHAwaverunner_23 YAMAHAwaverunner_22 YAMAHAwaverunner_21 YAMAHAwaverunner_20 YAMAHAwaverunner_19 YAMAHAwaverunner_18 YAMAHAwaverunner_17 YAMAHAwaverunner_16 YAMAHAwaverunner_15 YAMAHAwaverunner_14 YAMAHAwaverunner_13

  • yamaha_logo
  • www.yamaha-motor.gr
  • 210 6293 500

 

Tags
Waverunner Μοτοδυναμική ΑΕ Yamaha Personal Watercraft [jetpack-related-posts]
Comodo SSL