Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης του ιταλικού οίκου Mavimare & Mancini

17 Μαΐου, 2016

Υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης του ιταλικού οίκου Mavimare & Mancini

Τα υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης της MAVIMARE & MANCINI, αποτελούν έναν επιτυχημένο συνδυασμό εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και καινοτόμου τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση, κάτω από όλες τις συνθήκες και καταστάσεις.

H ποιότητα των υλικών είναι αναµφισβήτητα υψηλή και όλα τα κοµµάτια είναι κατασκευασµένα από ανθεκτικό στη διάβρωση υλικό, ώστε να εγγυώνται µεγάλη διάρκεια και αξιοπιστία. Η άµεση και ακριβής αντίδραση των µηχανισµών του συστήµατος, έχει σαν αποτέλεσµα την ευχάριστη και απαλή αίσθηση του τιµονιού του σκάφους. Όλες οι αντλίες διαθέτουν ενσωµατωµένο σύστηµα εξισορρόπησης πίεσης µε ανεπίστροφη βαλβίδα, άξονα από ανοξείδωτο ατσάλι για µεγάλη διάρκεια ζωής και ρότορα µε 7 έµβολα, επίσης από ανοξείδωτο ατσάλι. Οι εξωτερικοί κύλινδροι είναι συµβατοί µε όλες τις διαφορετικές µάρκες µηχανών, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη για κιτ σύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν σε άµεση διαθεσιµότητα όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά, είτε για τους κύλινδρους, είτε για τις αντλίες.

Τέλος, η απουσία συντήρησης και η ευκολία στην εγκατάσταση, ολοκληρώνουν µία σειρά πλεονεκτηµάτων που τα υδραυλικά συστήµατα Mavimare προσφέρουν σε όλον τον κόσµο.

Λίγα λόγια για τον οίκο Mavimare & Mancini

Ο οίκος Mavimare & Manchini ιδρύθηκε το 1968 και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην κατασκευή µηχανικών µερών για τα συστήµατα ελέγχου του τιµονιού, ενεργώντας για λογαριασµό µεγάλων κατασκευαστών σκαφών στην Ευρώπη. Η παρουσία της στον κλάδο του εξοπλισµού σκαφών είναι διαρκής και ξεχωριστή όλα αυτά τα χρόνια, και η πορεία-επιτυχία της ανερχόµενη και απολύτως επιτυχηµένη. Τα τελευταία 25 χρόνια κατασκευάζει υδραυλικούς µηχανισµούς τιµονιού για σκάφη αναψυχής, αλλά και εµπορικά σκάφη, αναπτύσσοντας παράλληλα µία ολοκληρωµένη γκάµα µε καινοτόµα προϊόντα παγκοσµίως αναγνωρισµένης ποιότητας, όπως ο νέος µηχανισµός Evolution. Ο οίκος Mavimare & Manchini έχει κατακτήσει σηµαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, µεταξύ των οποίων και η πιστοποίηση κατά ISO 9001. Έτσι, εφαρµόζει όλες τις απαιτούµενες διαδικασίες και µπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα και την αξιοπιστία των παραγόµενων προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει συνεχώς την παραγωγική διαδικασία, ώστε να κατασκευάζει προϊόντα συµβατά µε τα διεθνή πρότυπα.

Για να διατηρεί συνεχώς τα υψηλής ποιότητας στάνταρ, ο οίκος είναι εξοπλισµένος µε µηχανήµατα CNC, ενώ διαθέτει και τον κατάλληλο εργοστασιακό εξοπλισµό για την πραγµατοποίηση όλων των απαραίτητων δοκιµών.

  • EVAL_LOGO_newΕ. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
  • τηλ.: 210 5590.872, www.eval.gr
Tags
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος Υδραυλικά συστήματα διεύθυνσης [jetpack-related-posts]
Comodo SSL