Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ατύχημα με μισθωμένο σκάφος στην παράλια Τρανή Αμμούδα Χαλκιδικής

17 Αυγούστου, 2020

Ατύχημα με μισθωμένο σκάφος στην παράλια Τρανή Αμμούδα Χαλκιδικής

Ένα ατύχημα με αναποδογύρισμα σκάφους στην παραλία της Τρανής Αμμούδας Αγίου Νικολάου Σιθωνίας Χαλκιδικής είχαμε σήμερα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στην parallaxi μια από τις βάρκες που νοικιάζονται χωρίς δίπλωμα που είχε μισθωθεί από δυο αλλοδαπούς Μαροκινής καταγωγής έκανε ελιγμούς κυνηγώντας απόνερα από μεγαλύτερα σκάφη, ένα παιχνίδι που συχνά εξελίσσεται επικίνδυνα.
Στη διάρκεια των ελιγμών το σκάφος τους αναποδογύρισε και οι δυο επιβαίνοντες διασώθηκαν κολυμπώντας στην ακτή, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

“Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στο εκμισθούμενο σκάφος “ΝΤΟΛΦΙΝ 7” Σ.Θ. 4092, στη θαλάσσια περιοχή 1,5ν.μ. από τον Όρμο Παναγιάς Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το εν λόγω σκάφος, το οποίο ρυμουλκήθηκε από το ιδιωτικό σκάφος “ΑΓΓΕΛΙΚΗ” Σ.Θ. 2838, ενώ οι επιβαίνοντες του, δύο υπήκοοι Μαρόκου και ένας Γερμανίας μεταφέρθηκαν με το Τ/Χ σκάφος “ΓΙΩΡΓΗΣ” Λ.Θ. 18118, ασφαλώς στη στεριά, καλά στην υγεία τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.”

Πηγή: parallaximag.gr

Tags
Χαλκιδική Αναποδογύρισε Σκάφος Θαλάσσιο Ατύχημα
Comodo SSL