Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αυλαία με νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για τη ναυτική έκθεση Boat & Fishing Show 2023

14 Μαρτίου, 2023

Αυλαία με νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για τη ναυτική έκθεση Boat & Fishing Show 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023, αφήνοντας μία μοναδική εμπειρία σε εκθέτες και επισκέπτες!

Μεγάλη η προσέλευση κοινού και τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας.

Η BOAT & FISHING SHOW 2023, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την SEA & TOURISM EXPO, επιβεβαίωσε για ακόμη μια χρονιά τον τίτλο της μεγαλύτερης θαλασσινής έκθεσης με εξαιρετικά υψηλή επισκεψιμότητα καθόλη την διάρκεια λειτουργίας!

Οι επισκέπτες μπορούσαν να βρουν ετοιμοπαράδοτα σκάφη, αξεσουάρ, ηλεκτρονικά σκαφών και εξωλέμβιους κινητήρες.
Η EKO στήριξε φέτος ως χρυσός χορηγός την έκθεση “BOAT & FISHING SHOW 2023”, ενισχύοντας έναν σημαντικό θεσμό του κλάδου των σκαφών και της συνολικής θαλάσσιας δραστηριότητας.

Η 8η BOAT & FISHING SHOW 2023, διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, υποδέχθηκε ως εκθέτες πλήθος επιχειρήσεων, ναυπηγεία σκαφών, αντιπροσώπων διεθνών brand σκαφών αναψυχής, εισαγωγείς και κατασκευαστές ειδών αλιείας, ελεύθερης κατάδυσης – ψαροτούφεκου και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των watersports.

Η φετινή έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show, είχε σκάφη για κάθε βαλάντιο.
Τεράστια επισκεψιμότητα, λάτρεις της θάλασσας και επαγγελματίες του χώρου από όλη την Ελλάδα, τα νησιά και την Κύπρο, επισκέφτηκαν την Boat & Fishing Show 2023.

Περισσότεροι από 37.000 φίλοι της θάλασσας αλλά και εμπορικοί επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, το σκάφος, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό.

SUP, kayak, σανίδες σερφ, efoils και κάθε είδους watersports ήταν διαθέσιμα για τους λάτρεις των θαλασσίων σπορ

Η διοργανώτρια εταιρία Pelagic Expo, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας και ανανεώνει το ραντεβού εκθετών και επισκεπτών, όσον αφορά την Αθήνα, για τις 7-10 Μαρτίου του 2024!

Μεγάλα και μικρά φουσκωτά, πολλές νέες πρεμιέρες και μοντέλα σκαφών διεθνών brand, κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Μεταξύ των νέων φουσκωτών, το νέο 12μετρο της ESCAPE 24 για τον Ελληνικό Στρατό, DEFENCE 38C Combat.

Παράλληλα, ετοιμάζεται για φέτος το φθινόπωρο (Φθινόπωρο 2023), η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO, η μεγαλύτερη ναυτική έκθεση της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης!

Περισσότερες φωτογραφίες:

Το λευκό είναι το καινούριο “μαύρο” στα σπορ φουσκωτά! Η νέα μόδα τα θέλει ολόλευκα.
Παρά την μεγάλη προσέλευση κοινού, η “ανοιχτή” διαμόρφωση της έκθεσης και οι άνετοι διάδρομοι δημιουργούσαν άριστες συνθήκες περιήγησης των επισκεπτών.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και φέτος τα σεμινάρια με θέμα τη ναυτοσύνη, την αλιεία, την ελεύθερη κατάδυση και χρήση ηλεκτρονικών βοηθημάτων ναυσιπλοΐας.
Νέες παρουσιάσεις, νέα σχέδια και νέα χρώματα, η ελληνική ναυπηγική σκαφών δείχνει πως έχει γρήγορα ανακλαστικά και συνεχώς βελτιώνεται.
Πολυεστερικά σκάφη, ανοιχτά και καμπινάτα, για ναυτικό τουρισμό ή ψάρεμα, τα πάντα είχε η Boat & Fishing Show 2023.
Όλος ο κόσμος της θάλασσας, σε μία έκθεση!
Η υποβρύχια αλιεία είχε όπως κάθε χρόνο την δυναμική της όπως φυσικά και το ψάρεμα επιφανείας!
Φέτος, πραγματοποιήθηκαν πολλές πρώτες παρουσιάσεις σε μικρά και μεγάλα σκάφη.
Tags
Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα Έκθεση σκαφών Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Έκθεση Ψαροτούφεκο Έκθεση Watersports Έκθεση Αυτόνομης Κατάδυσης Έκθεση Αλιείας Έκθεση Boat & Fishing Show Pelagic Expo
Comodo SSL