Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αυτοκινούμενη... βάρκα μόνο με $800!

Νοέμβριος 17, 2020

Αυτοκινούμενη... βάρκα μόνο με $800!

Το ιδιότυπο “αυτοκίνητο-βάρκα” κατασκευάστηκε με πολύ χαμηλό μπάτζετ μέσα σε μόνο 3 μέρες.

Αν σας έλειψε η βάρκα σας και έχετε άπλετο χρόνο λόγω καραντίνας, μπορείτε να την κάνετε αυτοκινούμενη και να κάνετε βόλτες στη στεριά. Το παράδειγμα μας το δίνει ένας τρελός Αμερικανός που κατάφερε να φτιάξει το αυτοκίνητο της ζωής του με βάση ένα αυτοκίνητο  Chrysler και “περιτύλιγμα” ένα τύπου open πλαστικό σκάφος.

Για την υλοποίησή του επέλεξε ως βάση ένα Chrysler LeBaron, το εμβληματικό αυτοκίνητο της αμερικάνικης φίρμας της εποχής των 70’s και 90’s και ένα πλαστικό σκάφος. Ο συνδυασμός των δύο «γέννησε» το Chrysler LeBaron Boat Car, με το οποίο ο περήφανος ιδιοκτήτης του πραγματοποιεί ξεχωριστές βόλτες καθημερινά.

Βάση για το ιδιότυπο “αυτοκίνητο-βάρκα” αποτέλεσε το Chrysler LeBaron το οποίο αγοράστηκε μόλις 700 δολάρια.

Όπως ενημερώνει, δεν του πήρε πολύ χρόνο, ούτε χρειάστηκε πολλά χρήματα για το ιδιότυπο αυτό «αυτοκίνητο», το οποίο, σημειωτέων, δεν είναι αμφίβιο, καθώς δεν επιπλέει. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής, καθώς τίποτε δεν είναι αδύνατον, εάν η… τρέλα σου περισσεύει.

Ο ιδιοκτήτης χρειάστηκε έναν πολύ χαμηλό μπάτζετ να φτιάξει Le Boata. Αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Chrysler LeBaron με μόλις 700 $ και ένα μεταχειρισμένο σκάφος (χωρίς τη μηχανή) με μόνο 100 $ και αφιέρωσε μόλις τρεις μέρες για την «συναρμογή» τους.

Εκ πρώτης όψεως το Le Boata δείχνει ως μια βάρκα που «κυκλοφορεί» στον δρόμο, ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς πατάει στους τροχούς του LeBaron και φυσικά παίρνει ισχύ από τον κινητήρα του, για τον οποίο προβλέπονται αεραγωγοί για την ψύξη του. Λεπτομέρειες, όπως τα φωτιστικά σώματα, αλλά και η πινακίδα κυκλοφορίας, αποδεικνύουν πώς το πάθος για την αυτοκίνηση δεν γνωρίζει όρια!

Πηγή:caranddriver.gr

Tags
Βάρκα Αυτοκίνητο-βάρκα
Comodo SSL