Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αυτόνομη κατάδυση για άτομα με κινητικά προβλήματα στην Εύβοια

7 Μαΐου, 2018

Αυτόνομη κατάδυση για άτομα με κινητικά προβλήματα στην Εύβοια

Πραγματοποιήθηκε αυτόνομη κατάδυση για άτομα με κινητικά προβλήματα στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το TEDx Chalkida διοργάνωσε, την Κυριακή 6 Μαίου 2018 στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, το “No barrier tour” με τη συνδρομή του καταδυτικού κέντρου Aegean Seals Diving, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Χαλκιδέων. Η κατάδυση θα πραγματοποιήθηκε με βάση τα πρότυπα του Οργανισμού DDI (Disabled Divers International) από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Όπως σχετικά γράφει η ιστοσελίδα eviaportal.gr, τα άτομα με κινητικά προβλήματα έδωσαν ένα ηχηρό παράδειγμα, άνθρωποι μοναδικοί, που με τη στάση τους μεταδίδουν την θετική πλευρά της ζωής! Αυτό ήταν το μήνυμα του NoBarrierTour που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας απο το TEDxChalkida.

Στο No Barrier Tour, οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα βίωσαν την ελευθερία της αυτόνομης κατάδυσης. Η κατάδυση πραγματοποιήθηκε στα πρότυπα του Οργανισμού DDI (Disabled Divers International) από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και η συμμετοχή ήταν δωρεάν. Παρών στη δράση ήταν και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, που έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές της δράσης.

Tags
Εύβοια Χαλκίδα Aegean Seals Diving TEDx
Comodo SSL