Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Beach party για τα γενέθλια του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ.

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Beach party για τα γενέθλια του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ.

Beach party για τα γενέθλια του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ.

Tο Σαββατοκύριακο 5-6/8, ο Όµιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου πραγµατοποίησε beach πάρτι για τα δεύτερα γενέθλιά του, στην παραλία του Αµερικάνου. Από την Παρασκευή, τα µέλη του οµίλου άρχισαν να καταφτάνουν στην παραλία µε τα σκάφη τους. Το Σάββατο είχαν συγκεντρωθεί έντεκα βάρκες του οµίλου και δύο του φιλικού οµίλου Ο.Φ.Σ.Ε.. Συνολικά στο πάρτι συµµετείχαν πάνω από 60 άτοµα. Το Σάββατο το βράδυ οι συµµετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φάνε, να συζητήσουν, να χορέψουν όλοι µαζί. Φυσικά να φυσήξουν τα κεράκια στην τούρτα του οµίλου. Την επόµενη ηµέρα, η δύση του ηλίου έφερνε και τη λήξη του χαλαρωτικού διηµέρου.

Σε αυτά τα δύο χρόνια που πέρασαν, ο Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. έχει καταφέρει να πραγµατοποιήσει σηµαντικές και µεγάλες εκδηλώσεις, αποστολές και εκπαιδευτικά σεµινάρια. Κυρίως όµως έχει καταφέρει να δηµιουργήσει µία µεγάλη παρέα. Που µέσα από τις δράσεις της προσπαθεί να µεταδώσει σε όλους, µικρούς και µεγάλους, την αγάπη για τη θάλασσα και τη σηµασία να την προστατεύουν όλοι µε κάθε τρόπο. Τα µέλη του Οµίλου φθάνουν πλέον τα 104 και αυτό δίνει την απαραίτητη ώθηση και δύναµη για τη συνέχιση του έργου του. Με την ίδια όρεξη και δηµιουργικότητα!

Η διοίκηση του Οµίλου, ευχαριστεί θερµά όλα τα µέλη και τις οικογένειές τους για τη συµµετοχή τους. Καθώς και τα µέλη του οµίλου Ο.Φ.Σ.Ε. που τίµησαν την εκδήλωση µε την παρουσία τους.

Tags
Ο.Φ.Τ.Σ.Σ.
Comodo SSL