Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Boat & Fishing International – με στόχο τις χώρες Μεσογείου

Μάρτιος 19, 2019

Boat & Fishing International – με στόχο τις χώρες Μεσογείου

Νοέμβριος του 2012. Συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, απεργίες, και μέσα σε όλα αυτά, ένα περιοδικό που αφορά την θάλασσα ξεκινά από το μηδέν. Χάρη σε εσάς, τους πολύτιμους συνεργάτες μας, τις επιχειρήσεις του χώρου αλλά και πολλή δουλειά, αγάπη και μεράκι, το Boat & Fishing, όχι μόνο θα στεριώσει, αλλά 7 χρόνια μετά είναι το μοναδικό μηνιαίο θαλασσινό έντυπο σε Πανελλήνια Κυκλοφορία! Επιπλέον η ιστοσελίδα του Boat & Fishing βρίσκεται πρώτη σε επισκεψιμότητα, ενημερώνοντας καθημερινά όλους τους φίλους της θάλασσας με πρωτότυπη ποικίλη θαλασσινή ύλη. Η έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show, αποτελεί πλέον θεσμό συγκεντρώνοντας τις περισσότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται γύρω από το σκάφος και το ψάρεμα με μέγεθος ρεκόρ που έχει να καλυφθεί από το 2009 από άλλη διοργάνωση.

Το 2019 είναι όμως η χρονιά που το πιο φιλόδοξο όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Εδώ και 6 μήνες ετοιμάζουμε ένα περιοδικό που μπορεί να μην αφορά τον Έλληνα αναγνώστη στο 100% (αφού θα είναι αγγλόφωνο), θα βοηθήσει όμως στην εξωστρέφεια της Ελληνικής αγοράς και ιδίως όσους κατασκευάζουν και εμπορεύονται σκάφη, ναυτιλιακά, είδη αλιείας και ψαροτούφεκου, αλλά και όσους ασχολούνται με το θαλάσσιο τουρισμό. Ένα περιοδικό που θα ενώσει τις χώρες της μεσογείου που μοιράζονται την ίδια θάλασσα, ίδια είδη ψαριών και τεχνικές, παρόμοιες απαιτήσεις από τα σκάφη τους και ίδιους προβληματισμούς. Δεκαοχτώ χώρες που βρέχονται από την μεσόγειο θα αποκτήσουν το δικό τους θαλασσινό περιοδικό. Αίγυπτος, Αλβανία, Αλγερία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λίβανο, Μάλτα, Μαρόκο, Μοντενέγκρο, Πορτογαλία, Συρία, Τουρκία και Τυνησία οι χώρες που αφορά άμεσα με συνολικό πληθυσμό που φτάνει τα 500.000.000! Το Boat & Fishing International, θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση σαν δίμηνο, έχοντας ήδη συνάψει συμφωνίες με ξένους συντάκτες, με την δική του ξεχωριστή ύλη.

Θα το βρείτε εντελώς δωρεάν στο λινκ της εφαρμογής Issuu https://issuu.com/boatfishinginternational. Σύντομα θα είναι διαδέσιμο και στη ιστοσελίδα του νέου περιοδικού www.boatfishinginternational.com. Ευελπιστούμε η δύσκολη και απαιτητική αυτή δραστηριότητα να αποφέρει τα μέγιστα στο κλάδο της θάλασσας, αποτελώντας ένα «εργαλείο», ένα παράθυρο για το κόσμο.

Όσον αφορά το «δικό» μας Boat & Fishing In Greece, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος δυναμικά εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το περιοδικό με ποιοτική ύλη, προσφέροντας απλόχερα γνώσεις και ψυχαγωγία!

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας ώστε να λαμβάνετε τις εκδόσεις κατευθείαν στο email σας!

 

Καλές Θάλασσες,

Γιώργος Πολυχρονίου

Ακολουθούν κάποια από τα screenshots του πρώτου τεύχους Μάρτιος/Απρίλιος 2019:

Διαβάστε ή κατεβάστε το πρώτο τεύχος του BOAT & FISHING INTERNATIONAL εντελώς δωρεάν στο λινκ της εφαρμογής Issuu https://issuu.com/boatfishinginternational.

Tags
Pelagic Media Boat & Fishing International
Comodo SSL