Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κατάστημα Captain Hook Γενιτσαρίδης Ανανεωµένο & Μεγαλύτερο!

6 Οκτωβρίου, 2015

Κατάστημα Captain Hook Γενιτσαρίδης Ανανεωµένο & Μεγαλύτερο!

Το κατάστηµα Captrain Hook Γενιτσαρίδης ανανεώθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του. Αποτελεί την πιο σύγχρονη κάθετη µονάδα για την θάλασσα της Κρήτης.
Τα «θεµέλια» της εταιρίας έχει στήσει ο πάντα ευγενικός και ακούραστος Πρόδροµος Γενιτσαρίδης µαζί µε την γυναίκα του Μαρία, οι οποίοι διακρίνονται για το µεράκι αλλά και την αγάπη που έχουν σε αυτό που κάνουν. Άξιοι συνεχιστές της οικογενειακής επιχείρησης οι υιοί Κωνσταντίνος και Σταύρος οι οποίοι συµµετέχουν δυναµικά δίνοντας νέες προοπτικές αναπτύσσοντας ταυτόχρονα το τµήµα της αλιείας και του σκάφους. Τέλος Φεβρουαρίου το κατάστηµα Captain Hook Γενιτσαρίδης και αφού είχε προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση – επέκταση του χώρου και συγκεκριµένα του τµήµατος αλιείας, πραγµατοποίησε την κοπή της πίτας µε καλεσµένους όλο το πελατολόγιο, φίλους, προµηθευτές αλλά και δηµοσιογράφους. Από νωρίς το µεσηµέρι το κατάστηµα ήταν κατάµεστο από κόσµο, όπου έγιναν όλοι µία παρέα, µε βασική συζήτηση τι άλλο, το ψάρεµα.
Στο κατάστηµα Captain Hook Γενιτσαρίδης, υπάρχει µία τεράστια γκάµα ειδών αλιείας από τις περισσότερες γνωστές εταιρίες του χώρου η οποία σύντοµα θα είναι διαθέσιµη για όλους µέσω του ηλεκτρονικού καταστήµατος που ετοιµάζει µε το domain www.captainhookcrete.gr.
Η γκάµα καλύπτει όλες τις τεχνικές ψαρέµατος, τόσο από την ακτή όσο και από το σκάφος. Επίσης το κατάστηµα διαθέτει εξοπλισµό για ψαροτούφεκο, την αυτόνοµη κατάδυση και water sports. Υπάρχει ολοκληρωµένη σειρά ναυτιλιακών, ηλεκτρονικών βοηθηµάτων ναυσιπλοΐας καθώς και ετοιµοπαράδοτοι εξωλέµβιοι κινητήρες και σκάφη. Παρέχει πλήρης υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, σέρβις σκάφων, κινητήρων και jet ski, δυνατότητα φύλαξης σκάφους, µεταφορές και οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.
Η κοπή της πίτας πραγµατοποιήθηκε σε εορταστικό κλίµα και ακολούθησε η κλήρωση µε τρεις τυχερούς να κερδίζουν ένα πλήρες σετ καλάµι – µηχανισµό για inchiku, ένα ιστιοπλοϊκό µπουφάν και ένα ζευγάρι µποτάκια.

genitsaridhs_6 genitsaridhs_7 genitsaridhs_8 genitsaridhs_9 genitsaridhs_10 genitsaridhs_11

Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες δόθηκε το ραντεβού για την επόµενη χρονιά µε µία ευχή, καλές θάλασσες για όλους. Εµείς µε την σειρά µας να ευχαριστήσουµε για την πρόσκληση και να ευχηθούµε καλές δουλειές στο «ανανεωµένο» Captain Hook Γενιτσαρίδης.

Tags
CaptainHook Γενιτσαρίδης [jetpack-related-posts]
Comodo SSL