Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τι συνέβη με το ταχύπλοο που πέρασε μέσα από αθλητές με καγιάκ (VIDEO)

23 Φεβρουαρίου, 2020

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τι συνέβη με το ταχύπλοο που πέρασε μέσα από αθλητές με καγιάκ (VIDEO)

Από τα τέλη του 2019 υπάρχει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο φουσκωτό RIB – ταχύπλοο να κινείται επικίνδυνα ανάμεσα σε αθλητές με καγιάκ.

Τότε (συγκεκριμένα 2/11/2019) ιστοσελίδες κυκλοφόρησαν το εν λόγω βίντεο με τίτλο «Χειριστής ταχύπλοου παραλίγο να «θερίσει» αθλητές του κανόε καγιάκ».

Μάλιστα στο άρθρο γράφεται: παρ’ oλίγον τραγωδία στη Χαλκίδα όταν ένας ασυνείδητος χειριστής παραλίγο να «θερίσει» αθλητές του κανόε καγιάκ. Το σκάφος, όπως φαίνεται στο βίντεο, περνάει «ξυστά» ανάμεσά τους χωρίς να μειώσει ταχύτητα. Όλοι οι αθλητές που κινδύνευσαν αλλά και όσοι είδαν το περιστατικό άρχισαν να φωνάζουν στον ασυνείδητο χειριστή και είναι ένα ερώτημα εάν θα κινηθούν οι αρχές για τον εντοπισμό του. Το συμβάν έγινε το πρωί του Σαββάτου (2-11-2019) κάτω από την Παλαιά Γέφυρα και το βίντεο ανέβηκε στο facebook από τον χρήστη «Polisin» που κατέγραψε τυχαία το απίστευτο περιστατικό.»

Πρόσφατα το βίντεο ξαναβγήκε στο προσκήνιο και οι αντιδράσεις είναι έντονες και αναμενόμενες.

Τελικά όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, και φως στην υπόθεση ρίχνει η κυρία «Anthippie Skyrioti» η οποία αναφέρει εκ μέρους του Ναυτικού όμιλου Χαλκίδας:

«Σε συνέχεια του βίντεο που αναρτήθηκε την 2/11/2019 σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες ειδησεογραφικού περιεχομένου θα θέλαμε εκ μέρους του Ναυτικού ομίλου Χαλκίδας και του τμήματος Κανόε Καγιακ Σλάλομ να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Instant Profits AI

1.Το συμβάν που απεικονίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο έλαβε χώρα πριν από 1 μήνα περίπου.

2.Οι εικονιζόμενοι αθλητές του Ομίλου μας τελούσαν υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, οι οποίοι πάντοτε ευρίσκονται επί της παλαιάς γέφυρας Χαλκίδας, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

3. Το σκάφος που εμφανίζεται να πραγματοποιεί διέλευση από την παλαιά γέφυρα Χαλκίδας με κατεύθυνση Νότο -Βορρά ήρθε σε πρότερη συνεννόηση με το προπονητικό team κι οι αθλητές μας γνώριζαν τη διέλευση του. Πρόκειται για μια συνήθη πρακτική που ακολουθούμε για την εκγύμναση των αθλητών μας, αφού το άθλημα μας πραγματοποιείται και διεξάγεται σε Ποτάμια και τεχνητές πίστες, όπου τα ρεύματα και τα εμπόδια δημιουργούν κυματισμούς και φαινόμενα όπως αυτό.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προπόνηση της ομάδας μας με το φυσικό φαινόμενο του ρεύματος του Ευρίπου έχει φέρει μετάλλια όχι μόνο στην ομάδα του ΝΟΧ αλλά και στην Εθνική ομάδα σε διεθνές επίπεδο.»

Έκθεση Watersports! Βρείτε SUP, Kayak, είδη WATER SPORTS στη Sea & Tourism Expo 2020

Tags
Παλαιά Γέφυρα Χαλκίδας Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας Χαλκίδα Ελιγμοί Σκάφους
Comodo SSL