Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Όχι από Χαρδαλιά - Αδικαιολόγητη παράταση της απαγόρευσης για ψάρεμα και κυνήγι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιανουάριος 22, 2021

Όχι από Χαρδαλιά - Αδικαιολόγητη παράταση της απαγόρευσης για ψάρεμα και κυνήγι (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρατείνεται η απαγόρευση για το ψάρεμα στην Ελλάδα καθώς και το κυνήγι, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς στη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα. Όπως εξήγησε, το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στην επιτροπή και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η απαγόρευση σε όλη τη χώρα, πλην τριών περιοχών.

Δείτε το βίντεο:

Lockdown: Τι ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στην ενημέρωση της Παρασκευής για το κυνήγι και το ψάρεμα.

Στις περιφερειακές ενότητες Ροδόπης, Έβρου και Ξάνθης αποφασίστηκε να επιτραπεί το κυνήγι του αγριόχοιρου, για να περιοριστεί η εξάπλωση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων.

Συγκεκριμένα, θα επιτρέπεται το κυνήγι του αγριόχοιρου εντός της περιφερειακής ενότητας και μόνο, σε ομάδες ως τεσσάρων ατόμων που θα πρέπει να είναι μέχρι δυο σε κάθε αυτοκίνητο.

Σε περίπτωση που υπάρξει παράβαση των κανονισμών, θα υπάρχει το προβλεπόμενο πρόστιμο αλλά και ανάκληση άδειας του κυνηγίου και απαγόρευση έκδοσης νέας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, το θέμα του κυνηγίου και του ψαρέματος θα συζητηθεί εκ νέου στη σύσκεψη της προσεχούς Παρασκευής, όπου θα αναλυθεί και η πιθανότητα να επιστρέψουν σταδιακά κι άλλες αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα.

Tags
Ψάρεμα απαγορεύσεις Απαγόρευση Αλιείας Κορονοϊός Νίκος Χαρδαλιάς άρση απαγόρευσης αλιείας Lockdown
Comodo SSL