Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη ψάρεψε έναν κυπρίνο 13 κιλών!

6 Ιουνίου, 2017

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη ψάρεψε έναν κυπρίνο 13 κιλών!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης σκοποβολής του Ρίο, «βούλιαξε» το instagram βάζοντας μία φωτογραφία με έναν κυπρίνο βάρους 13 κιλών. (CARP FISHING)

Η Άννα Κορακάκη το «χρυσό κορίτσι» της ελληνικής σκοποβολής μέχρι σήμερα ήταν γνωστή για τις επιδόσεις της με το πιστόλι στα χέρια. Από σήμερα, όμως, μπορεί να λέει – και με αποδείξεις – ότι είναι εξίσου αποτελεσματική και με το… καλάμι! Μαζί με τον σύντροφό της, πήγε για ψάρεμα κυπρίνων στη Γαλλία, και η αναμονή και η προσπάθειά της ανταμείφθηκε.

Η φωτογραφία που ανήρτησε είναι αποστομωτική. Η Άννα Κορακάκη ποζάρει με έναν κυπρίνo 13 κιλών, που, όπως γράφει, ήταν μόλις το δεύτερο ψάρι που έβγαλε από τα γαλλικά νερά. Παράλληλα διευκρίνισε στο πρώτο σχόλιό της στα ελληνικά ότι  «δεν το τρώμε όμως… η απόλαυση σταματά στη διαδικασία του ψαρέματός του και όχι στο πιάτο μας», προβάλλοντας το catch & release με το καλύτερο τρόπο.

Στα 21 της η Άννα Κορακάκη έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ανακηρύχθηκε κορυφαία αθλήτρια για το 2016, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία της Σκοποβολής, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα που έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ του Κωνσταντίνου Τσικλητήρα το 1908 και το 1912, κατακτώντας δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Tags
Carp Fishing Ψάρεμα Κυπρίνου Άννα Κορακάκη
Comodo SSL