Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η VIPER RIBS συνεχίζει την δυναμική της πορεία

16 Δεκεμβρίου, 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η VIPER RIBS συνεχίζει την δυναμική της πορεία

Η εταιρία VIPER συνεχίζει την δυναμική της πορεία στην κατασκευή φουσκωτών και σκαφών που ξεχωρίζουν, προσαρμοσμένα στην εποχή μας αλλά και τα ζητούμενα του κάθε πελάτη. Το νέο φουσκωτό Custom Line 970 προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στου επισκέπτες του ναυτικού σαλονιού 2016, με την πρωτοποριακή, μοντέρνα και εργονομική σχεδίαση, βάσει των απαιτήσεων του πελάτη, και σε συνδυασμό με τον σχεδιαστή – designer της εταιρίας.

Η πολύ μεγάλη κονσόλα πέρα από την αεροδυναμική της, προσφέρει προστασία στον κυβερνήτη και συγκυβερνήτη από αέρα και σπρέι. Ευρύχωρο και εργονομικό ντεκ, με οκτώ τύπου μπάκετ καθίσματα καθώς και μεγάλες ξαπλώστρες στην πλώρη και την πρύμνη.

Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία F- Kotsampasis πέρα από την τυποποιημένη κατασκευή φουσκωτών σκαφών από 2,60 ως και 10 μέτρων, έχιε πλέον καθιερωθεί στον Ελλαδικό χώρο για ειδικές κατασκευές Custom Line. Πέρα από το σκάφος που παρουσιάστηκε στο ναυτικό σαλόνι, η εταιρία έχει επιλεγεί λόγω αξιοπιστίας και ποιότητας από ναυτιλιακές εταιρίες που διαχειρίζονται μεγάλα cruisers για την κατασκευή luxury tenders. Η Viper F- Kotsampasis με την 25χρονη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής φουσκωτών σκαφών έχει καταφέρει να προσφέρει στην αγορά σκάφη παραγωγής ή ειδικών περιπτώσεων (custom line) σε άριστη ποιότητα κατασκευής και πλεύσης, σε συνδυασμό με την σωστή τιμή, για σκάφη με πραγματικό value for money.

Για την εταιρία

Σπύρος Κοτσάμπασης