Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Sea & Tourism EXPO: Κερδίστε 3ήμερο ταξίδι στην Κάρυστο, με πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Sea & Tourism EXPO: Κερδίστε 3ήμερο ταξίδι στην Κάρυστο, με πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες!

Διαγωνισμός #SummerNeverEnds by Sea & Tourism Expo

Η Sea & Tourism Expo διοργανώνει έναν διαγωνισμό για δύο λάτρεις της θάλασσας!

Ένα ταξίδι για 3 μέρες στο Σεπτέμβριο με εμπειρίες που κάθε λάτρης τις θάλασσας θα ήθελε να ζήσει.

ΜΕ 2 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ:

1. LIKE στη σελίδα facebook Sea & Tourism Expo

2. Share δημόσια την φωτογραφία του διαγωνισμού

Η Sea & Tourism EXPO παρέχει στον νικητή του διαγωνισμού ένα τριήμερο ταξίδι στην Κάρυστο για δύο άτομα.  Ο νικητής θα έχει την δυνατότητα με ένα ακόμα άτομο,  να απολαύσει τις παρακάτω παροχές & δραστηριότητες ζώντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Αιγαία Ξενοδοχείο στην Κάρυστο - Aegea Hotel Δύο διανυκτερεύσεις στο Aegea Hotel, σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της Καρύστου, πάνω στη πλαγιά του Αετού με συναρπαστική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου. Χορηγός: ταξιδιωτικό γραφείο SOUTH EVIA TOURS.

 

dikelas-dive-center Discover Scuba Diving ή Snorkeling Trip από το εξειδικευμένο κέντρο Δικέλας Dive Center. Το καταδυτικό κέντρο, Padi Dive Center, λειτουργεί από το 2007 και παρέχει υψηλής αξίας, ασφάλεια, εκπαίδευση, εξοπλισμό για να καταδυθείτε με ασφάλεια στα υπέροχα νερά του Ν. Ευβοϊκού.*

GIF-ANIMATION_BF_43– Δυνατότητα συμμετοχής – εκδρομής για ψάρεμα με τους συνεργάτες του μεγαλύτερου ελληνικού θαλασσινού περιοδικού του Boat & Fishing, όπου θα γυριστεί DVD για το περιοδικό, η εκδρομή μπορεί να είναι με σκάφος ή από στεριά ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.*

– Εισιτήρια για το ferry boat Ραφήνα – Μαρμάρι και επιστροφή.

joyride rental– Αυτοκίνητο για την μετακίνηση στην Κάρυστο (παραλαβή και επιστροφή στο Μαρμάρι) από την μεγαλύτερη εταιρεία εκμίσθωσης αυτοκινήτων στην Εύβοια, την Joyride Rental.

http://www.joyriderental.gr/

* Σημειώνεται ότι αν κάποια από τις αναφερόμενες δραστηριότητες ο νικητής δεν θέλει να τις ζήσει υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.

 

Όροι συμμετοχής:

Ο διαγωνισμός ξεκινά από 12 Αυγούστου και λήγει στις 2 Σεπτεμβρίου, οι συμμετοχές πέρα της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας facebook της Sea & Tourism Expo και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα.

Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του ταξιδιού θα πρέπει να είναι από 9 έως και 25 Σεπτεμβρίου.

Δήλωσε και εσύ τώρα συμμετοχή και ζήσε μέσα σε 3 μέρες εμπειρίες θαλασσινές, ή κανε την δώρο έκπληξη σε κάποιον που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς ψάρεμα, θάλασσα, κατάδυση και ζήσε μαζί του την τρέλα του!

Γιατί εμείς στην Sea & Tourism ξέρουμε τι σημαίνει αγάπη για την θάλασσα…
Το καλοκαίρι για εμάς δεν τελειώνει… ποτέ!

#SummerNeverEnds by Sea & Tourism Expo


 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Η κλήρωση θα γίνει το βράδυ (24:00) της 2 Σεπτεμβρίου. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στη σελίδα Sea & Tourism Expo στο facebook. Το ταξίδι θα είναι τριών ημερών με δυνατότητα αναβάθμισης (το επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον νικητή). Η αναχώρηση του ταξιδίου είναι από Ραφήνα και το δώρο περιλαμβάνει δύο εισιτήρια για από Ραφήνα προς Μαρμάρι και επιστροφή, αυτοκίνητο (παραλαβή και επιστροφή στο Μαρμάρι)  τα καύσιμα επιβαρύνουν τον νικητή, εξόρμηση για Discover Scuba Diving ή Snorkeling Trip, ψαρευτική εξόρμηση με τους συνεργάτες του περιοδικού Boat & Fishing.

Αν ο νικητής δεν απαντήσει σε διάστημα 48 ωρών η κλήρωση θα επαναληφθεί, και ο προηγούμενος νικητής δεν έχει κανένα δικαίωμα στο διαγωνισμό ή απαίτηση από την διοργανώτρια.

Το ταξίδι ή μέρος των δραστηριοτήτων δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι της Ελλάδας ή και εξωτερικού με την προϋπόθεση ότι μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι την Ραφήνα, εφόσον κερδίσουν.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια, για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τα δώρα του Διαγωνισμού. Επίσης, η Διοργανώτρια δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Διαγωνισμό.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτόν τον Διαγωνισμό δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους. (β) Είναι άνω των 18 ετών. (γ) Η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους. (δ) Δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου.

Παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού στο περιοδικό Boat & Fishing αλλά και τα Social Media.

Comodo SSL