Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Διάρρηξη σκάφους σε λιμάνι – τον κατέγραψε η κάμερα και συνελήφθη από το λιμενικό (ΒΙΝΤΕΟ)

26 Οκτωβρίου, 2020

Διάρρηξη σκάφους σε λιμάνι – τον κατέγραψε η κάμερα και συνελήφθη από το λιμενικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξημερώματα Κυριακής δύο άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν σκάφη στο λιμάνι της Χίου. Ευτυχώς καταγραφικό έπιασε τις κινήσεις τους και το λιμενικό σώμα επενέβη συλλαμβάνοντας τους επίδοξους ληστές.

Η καταγραφή δημοσιεύτηκε στο προσωπικό λογαριασμό facebook του ιδιοκτήτη του σκάφους:

“Σήμερα 03:48 το πρωί στο λιμάνι στην Χίο μας επίδοξος διαρρήκτης με συνεργό έκανε το λάθος και εισήλθε στο σκάφος με μάσκα και γάντια με σκοπό την κλοπή και κατά συνέπεια και την πρόκληση ζημιών και φθορών σε ξένη περιουσία.

Φυσικά δεν γνώριζε και δεν περίμενε ότι το κλειστό σύστημα παρακολούθησης που υπάρχει εγκατεστημένο θα με ειδοποιούσε άμεσα στο κινητό μου τηλέφωνο με ζωντανή εικόνα και ήχο και άμεση εγγραφή των συμβάντων σε διαδικτυακούς χώρους αποθήκευσης.

Ενημερώθηκε άμεσα το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου όπου έσπευσε ταχύτατα στο σημείο και προχώρησε στην σύλληψη και την προσαγωγή των δραστών στις εγκαταστάσεις του. Επίσης αναφέρθηκαν κλοπές και διαρρήξεις και σε διπλανά σκάφη όπου έχουν δηλωθεί στις αρχές και διερευνώνται.

Να σημειωθεί ότι εκεί πολλά βράδια διανυκτερεύουμε οικογενειακός όπως και άλλες οικογένειες στα διπλανά σκάφη και καθαρά από τύχη δεν είμασταν χθες μέσα όπου θα μπορούσαμε να είχαμε απρόβλεπτες καταστάσεις και συνέπειες.

Ευχαριστώ πολύ όλο το προσωπικό και την πρωϊνή βάρδια του λιμενικού σώματος για την άμεση και καθοριστική ανταπόκριση τους στο συμβάν. Την υπόθεση την έχει αναλάβει πλέον η ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Χίου!!”

 

Tags
Χίος Κλοπές σε λιμάνι Κλοπές Σκαφών Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου
Comodo SSL