Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Διαβάστε δωρεάν το περιοδικό Boat & Fishing Μαΐου! ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ #μένουμε_ασφαλείς

28 Μαΐου, 2020

Διαβάστε δωρεάν το περιοδικό Boat & Fishing Μαΐου! ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ #μένουμε_ασφαλείς

Διαβάστε δωρεάν άλλο ένα ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού Boat & Fishing – Ειδική έκδοση ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ σε ηλεκτρονική μορφή!

Από τις 15 Ιουνίου το Boat & Fishing επανέρχεται σε έντυπη έκδοση!

Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Για να σας το ανταποδώσουμε, σας στέλνουμε στο email σας εντελώς δωρεάν επιλεγμένα τεύχη του περιοδικού Boat & Fishing σε ψηφιακή μορφή! Ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν σταλεί δύο προηγούμενα τεύχη συν το ολοκαίνουριο τεύχος Απριλίου, Ειδική έκδοση ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ! (Προσοχή! όποιος έχει γραφτεί και δεν έχει λάβει, πιθανόν να έχει πάει στα spam).

Ξεφυλλίστε το Boat & Fishing ΜΑΙΟΥ απευθείας εδώ:

ή διαβάστε το ακολουθώντας το λινκ:

https://issuu.com/boatfishinginternational/docs/boatfishing_magazine_menoyme_asfaleis

Γράψου στο newsletter του περιοδικού Boat & Fishing και τις επόμενες μέρες θα παραλάβεις στο email σου, εντελώς δωρεάν, επιλεγμένα τεύχη!

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε επίσης το νέο μας εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΝΕΑ, και θα είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε νέα που αφορούν την θάλασσα, τα σκάφη, τις θαλάσσιες δραστηριότητες, συμβουλές ψαρέματος και ναυτοσύνης, προσφορές συνεργατών, νέα προϊόντα κλπ.

ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΕΥΧΗ BOAT & FISHING
με την εγγραφή στο NEWSLETTER του περιοδικού!
Για να λαμβάνετε το newsletter του Boat & Fishing επιλέξτε πρώτα το παρακάτω πεδίο:

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ( GDPR) ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/5/2018 θα δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ελέγχει καλύτερα τα προσωπικά του δεδομένα. Η εταιρεία μας σας δηλώνει ότι τηρεί τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ( GDPR) και σας ενημερώνει ότι το προσωπικό σας δεδομένο (email) που μας έχετε εμπιστευτεί, τηρείται στην απολύτως ασφαλή βάση δεδομένων μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημέρωσης.


Θερμή παράκληση: Κάντε “διανομή” (share) αυτής της είδησης, έτσι ώστε να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για τα δωρεάν μας τεύχη.

Tags
Περιοδικό Boat & Fishing Κορονοϊός
Comodo SSL