Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Διαβάστε δωρεάν το περιοδικό Boat & Fishing n.80! | #μένουμε_σπίτι

5 Απριλίου, 2020

Διαβάστε δωρεάν το περιοδικό Boat & Fishing n.80! | #μένουμε_σπίτι

Διαβάστε δωρεάν τεύχη του περιοδικού Boat & Fishing από το σπίτι! Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!

Για να σας το ανταποδώσουμε, σας στέλνουμε στο email σας εντελώς δωρεάν το περιοδικό Boat & Fishing σε ψηφιακή μορφή! Ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε στείλει το πρώτο τεύχος! (Προσοχή! όποιος έχει γραφτεί και δεν έχει λάβει, πιθανόν να έχει πάει στα spam).

Τις επόμενες μέρες θα παραλάβετε στο email, εντελώς δωρεάν, επιλεγμένα τεύχη του περιοδικού Boat & Fishing σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και μία έκπληξη όπως θα διαβάσετε παρακάτω!

🎁 Το τεύχος Απριλίου, θα κυκλοφορήσει σαν ειδική έκδοση ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και θα σταλεί στο email σας δωρεάν θέλοντας έτσι να συμβάλουμε τις δύσκολες αυτές ώρες προσφέροντας σε όλους σας ενημέρωση και ψυχαγωγία. Σε λίγες μέρες λοιπόν ένα ολοκαίνουριο τεύχος!

Ξεφυλλίστε το Boat & Fishing N.80 απευθείας εδώ:

ή διαβάστε το ακολουθώντας το λινκ:

https://issuu.com/boatfishinginternational/docs/80b_f_001_108

Γράψου στο newsletter του περιοδικού Boat & Fishing και τις επόμενες μέρες θα παραλάβεις στο email σου, εντελώς δωρεάν, επιλεγμένα τεύχη συν το νέο τεύχος Απριλίου!

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, η Pelagic Media, αποφάσισε να προσφέρει στους φίλους της θάλασσας που βρίσκονται στο σπίτι, μακριά από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, ψυχαγωγία και ενημέρωση στέλνοντας στο email επιλεγμένα τεύχη που μπορείτε να διαβάσετε από όλες τις συσκευές, υπολογιστή, tablet ακόμα και smartphone! Σταδιακά λοιπόν, θα λάβετε στο email σας τεύχη προηγούμενων μηνών, που προορίζαμε να μοιράσουμε δωρεάν στην έκθεση Boat & Fishing Show τον Μάρτιο.

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε επίσης το νέο μας εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΝΕΑ, και θα είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε νέα που αφορούν την θάλασσα, τα σκάφη, τις θαλάσσιες δραστηριότητες, συμβουλές ψαρέματος και ναυτοσύνης, προσφορές συνεργατών, νέα προϊόντα κλπ.

ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΕΥΧΗ BOAT & FISHING
με την εγγραφή στο NEWSLETTER του περιοδικού!
Για να λαμβάνετε το newsletter του Boat & Fishing επιλέξτε πρώτα το παρακάτω πεδίο:

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ( GDPR) ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/5/2018 θα δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ελέγχει καλύτερα τα προσωπικά του δεδομένα. Η εταιρεία μας σας δηλώνει ότι τηρεί τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ( GDPR) και σας ενημερώνει ότι το προσωπικό σας δεδομένο (email) που μας έχετε εμπιστευτεί, τηρείται στην απολύτως ασφαλή βάση δεδομένων μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημέρωσης.


Θερμή παράκληση: Κάντε “διανομή” (share) αυτής της είδησης, έτσι ώστε να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για τα δωρεάν μας τεύχη. Θα γινόμασταν πολύ χαρούμενοι, αν ξέραμε ότι κάναμε κάποιες ώρες όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, πιο ευχάριστες.

MEΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και διαβάζουμε BOAT & FISHING!

Tags
Περιοδικό Boat & Fishing Κορονοϊός
Comodo SSL