Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Διπλή συνεργασία της ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ - Poseidon Boats με την Ιταλική εταιρία SELVA

14 Αυγούστου, 2023

Διπλή συνεργασία της ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ - Poseidon Boats με την Ιταλική εταιρία SELVA

Νέα συνεργασία ανακοίνωσε η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ, που κατασκευάζει τα πασίγνωστα σκάφη αναψυχής Poseidon Boats καθώς και τα νέα σκάφη υψηλής ποιότητας Protagon Yachts με την Ιταλική εταιρία SELVA.

Η συγκεκριμένη συνεργασία όπως επισημαίνεται, αφορά την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διακίνησης της σειράς Protagon για την Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία, καθώς και την παραγωγή 6 διαφορετικών μοντέλων της σειράς Poseidon για λογαριασμό της SELVA με δικαίωμα διάθεσης σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον ανακοινώνεται το νέο μοντέλο Protagon 25, το οποίο θα παρουσιαστεί σε όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια του φθινοπώρου και σε πρώτη παρουσίαση για την Ελλάδα στη Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την Ιταλική εταιρεία SELVA.

Η SELVA, με έδρα το Tirano της Ιταλίας, ιδρύθηκε το 1945 και ειδικεύτηκε στη κατασκευή και εμπορία εξωλέμβιων κινητήρων.

Πλέον ως γνωστόν, συνεργάζεται στενά με την ΥΑΜΑΗΑ για την κατασκευή 4χρονων εξωλέμβιων κινητήρων όπως επίσης ασχολείται και με την εμπορία – διάθεση σκαφών στην Ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια αγορά διαθέτοντας πολύ μεγάλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων.

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε τη διπλή συνεργασία μας.

Το πρώτο σκέλος αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διακίνηση των σκαφών της σειράς PROTAGON στις αγορές της ΙΤΑΛΙΑΣ της ΓΑΛΛΙΑΣ και της ΙΣΠΑΝΙΑΣ.

Το δεύτερο σκέλος της συνεργασίας μας αφορά την παραγωγή 6 διαφορετικών μοντέλων της σειράς POSEIDON για λογαριασμό της SELVA με δικαίωμα διάθεσης σε όλο τον κόσμο.

 Με τη συνεργασία αυτή ενισχύεται η θέση της εταιρείας μας στην Ευρωπαϊκή αγορά και αναγνωρίζεται η δυνατότητα μας να παράγουμε ποιοτικά σκάφη, σε ποσότητες που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Η συνεργασία μας θα ανακοινωθεί επίσημα σε εκδήλωση στη Lago di Garda στις 4 – 5 Σεπτεμβρίου 2023 όπου θα γίνει η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του Protagon 25 και θα παρουσιαστούν στην Ιταλική αγορά τα Protagon 20, Blu Water 170, Blu Water 185, King Fisher 570, King Fisher 650, 510 T και 550 Τ.

Επίσης, με την ευκαιρία αυτή, σας πληροφορούμε ότι η εταιρεία μας θα συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα Ναυτικά Σαλόνια του Φθινοπώρου.

Πιο συγκεκριμένα:

• Cannes Yacht Festival 12-17/9 (πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του Protagon 25 στο ευρύ κοινό)
• Southampton International Boat Show 15-24/9
• La Rochelle Grand Pavois 20-25/9
• Genova Boat Show 21-26/9

Πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα στην έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023, 20-22 Οκτωβρίου, ΔΕΘ Helexpo.

Όπως καταλαβαίνετε, η επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τη συνεργασία σας όλα αυτά τα χρόνια που μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτυχθούμε δυναμικά.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι. Η ομάδα της ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ

Η “ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ” ιδρύθηκε το 1980 με στόχο την κατασκευή σκαφών αναψυχής υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με κορυφαία standards ασφαλείας και αντοχής και με δυνατότητες πλεύσης στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η ναυπήγηση των σκαφών γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελούνται από έκταση 10000 m2, στην οποία είναι χτισμένο ένα μοντέρνο κτιριακό συγκρότημα επιφάνειας 5000 m2, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να πληροί και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για τη ναυπήγηση πολυεστερικών σκαφών. Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία του ναυπηγείου Αφοι Μπισκίνη ΑΕΒΕ όπου εκτός από τα τμήματα εφαρμογής fiberglass, ξυλουργείου και μοντάζ, διαθέτει τμήμα κατασκευής όλου του ανοξείδωτου εξοπλισμού των σκαφών, τμήμα ταπετσαριών, κτλ. Όλα τα σκάφη κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ISO 9001 standards και διαθέτουν πιστοποιητικά C.E.

Μια σειρά από στενές διεθνείς συνεργασίες με τους πιο διάσημους σχεδιαστές σκαφών, δίνουν τη δυνατότητα στην ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ να παράγει και να διαθέτει επιτυχημένες σειρές σκαφών. Με άμεση και διαρκή πληροφόρηση για τις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς αγοράς, κάθε σκάφος ΠΟΣΕΙΔΩΝ ξεχωρίζει για την ποιότητα του και την αισθητική του. Τα σκάφη διατίθενται στην αγορά μέσω ενός άριστα οργανωμένου δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα πάνω από 15000 σκάφη ταξιδεύουν στις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές θάλασσες.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ SELVA MARINE

Η Selva είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1963 ενώ από το 1950 κατασκεύαζε εξαρτήματα για μηχανές και αυτοκίνητα. Το 1963 έγινε η πρώτη παραγωγή εξωλέμβιων κινητήρων όπου με τρένο μεταφέρθηκαν στη Γερμανία. Έτσι σύντομα οι εξωλέμβιοι κινητήρες πήραν την βασική θέση στην παραγωγή αφαιρώντας την κατασκευή εξαρτημάτων για άλλους κατασκευαστές. Μέχρι τις αρχές του 70΄ η Selva είχε ήδη μια γκάμα κινητήρων ως τους 40 ίππους! Σήμερα η Selva Marine είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει εξωλέμβιες στην Ευρώπη, το 80% της εταιρίας ανήκει στην οικογένεια της Selva, το 10% στην Yamaha και το άλλο 10% στη Yanmar. Το εργοστάσιο διαθέτει πιστοποίηση λειτουργίας ISO 9001:2008 εξασφαλίζοντας μια σταθερή ποιότητα παραγωγής. Διαθέτει κινητήρες από τους 2,5 ίππους ως τους 250 ίππους. Κατασκευάζει 2,5 – 80 ίππους δίχρονους που εξάγει εκτός Ευρώπης σε αγορές που επιτρέπουν την πώληση τους. Επίσης υπάρχει συμφωνία με την Yamaha για μια σειρά τετράχρονων κινητήρων από 8 – 250 ίππους όπου εμπλουτίζουν την γκάμα αλλά δεν κατασκευάζονται εξολοκλήρου στο εργοστάσιο στην Ιταλία. Ακόμα διαθέτει 60 διαφορετικά μοντέλα σκαφών, συν 15 τέντερ τα οποία το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας προτείνει και προωθεί σε πακέτα με μηχανές Selva Marine. Από μοντέλα Fishing, μέχρι Cruisers, Walk Around ως υψηλής ποιότητας φουσκωτά, η Selva Marine θεωρείται μία από τις πιο μεγάλες «δυνάμεις» και στα σκάφη αναψυχής πανευρωπαϊκά, και όχι άδικα.

POSEIDON BOATS – PROTAGON YACHTS
ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ

Τηλ.: 2262058573
Κιν.: 6908985873

www.boats.gr | www.protagonyachts.com

Tags
Protagon 25 Poseidon Boats Αφοι Μπισκίνη Selva Marine Selva Ναυπηγείο Αφοί Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε. Protagon Yachts
Comodo SSL