Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Δωρεά της Onex Syros Shipyards στο Λιμενικό Σώμα Σύρου

17 Σεπτεμβρίου, 2019

Δωρεά της Onex Syros Shipyards στο Λιμενικό Σώμα Σύρου

Με αφορμή τη βοήθεια την οποία παρέχει το Νεώριο Σύρου προς το Λιμενικό Σώμα και ιδίως προς το Λιμεναρχείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, ο Λιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Ιωάννης Βαμβακούσης εκφράζει με επιστολή τις ευχαριστίες του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της Onex Syros Shipyards, κ. Πάνο Ξενοκώστα.

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Λιμενάρχης, εκφράζει τις ευχαριστίες της υπηρεσίας του για τη στήριξη του ιστορικού ναυπηγείου προς αυτήν, καθώς τα μηχανολογικά τμήματά του πραγματοποίησαν πρόσφατα δωρεάν εργασίες συντήρησης στο αντιρρυπαντικό σκάφος ΠΛΣ 421 του Λιμεναρχείου Σύρου με ανέλκυση αυτού επί πλωτής δεξαμενής και παροχή διευρυμένων τεχνικών παρεμβάσεων από πολυάριθμη ομάδα εξειδικευμένων εργατοτεχνιτών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βαμβακούσης: «Η ευγενική αυτή προσφορά-συνεισφορά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του αξιόμαχου των επιχειρησιακών μέσων της Λιμενικής Αρχής Σύρου και δη του αντιρρυπαντικού σκάφους ΠΛΣ 421 το οποίο όποτε απαιτηθεί επιχειρεί στον ευαίσθητο τομέας της προστασίας του περιβάλλοντος. Η πράξη σας αυτή, αποβαίνει εν τέλει επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και αναδεικνύει τις εκπεφρασμένες σας περιβαλλοντικές ευαισθησίες».

Τελειώνοντας ο κ. Λιμενάρχης εξέφρασε για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες του προς τον κ. Ξενοκώστα, για την αυθόρμητη και ως εκ τούτου με πρόσθετη αξία προσφορά του προς το Λ.Σ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αμέσως επομένη της επισκευής του, το αντιρρυπαντικό σκάφος ΠΛΣ 421, όντας επιχειρησιακά έτοιμο και κατόπιν εντολής του Υπουργείου, έσπευσε στη νήσο Σίφνο όπου συνέβη ναυτικό ατύχημα για να επιχειρήσει στον καθαρισμό τυχόν ρύπων.

Η ευχαριστήριος αυτή επιστολή καταδεικνύει για άλλη μια φορά τη στήριξη που δείχνει η ONEX SYROS SHIPYARDS στα σώματα ασφαλείας και στη συγκεκριμένη περίπτωση στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή του οποίου τα στελέχη με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προστατεύουν τους λιμένες, το θαλάσσιο περιβάλλον και τους συμπολίτες της χώρας μας.

Η ONEX SYROS SHIPYARDS ευχαριστεί με τη σειρά της τη Λιμενική Αρχή Σύρου για τις άοκνες προσπάθειες της, και υπόσχεται ότι θα είναι πάντα έμπρακτα δίπλα της στον καθημερινό της αγώνα με ότι δυνάμεις διαθέτει μέσα από την εταιρική φιλοσοφία της: «υπηρετούμε με περηφάνια αυτούς που περήφανα υπηρετούν την πατρίδα μας».

Πηγή: naftikachronika.gr

Tags
Σύρος Νεώριο Σύρου Λιμενικό Σώμα Σύρου Λιμεναρχείο Σύρου Onex Syros Shipyards Δωρεά
Comodo SSL