Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντώνης Ιωνάς

Δορυφορικές κεραίες σκαφών Navisystem Marine Electronics από την Kalemis Bros

3 Σεπτεμβρίου, 2018

Δορυφορικές κεραίες σκαφών Navisystem Marine Electronics από την Kalemis Bros

Η Navisystem Marine Electronics, ηγετική εταιρεία στην παραγωγή δορυφορικών κεραιών, ιδρύθηκε το 1993 υπό την καθοδήγηση του κ. Brunello Locatori, ο οποίος σήμερα διαθέτει σαράντα χρόνια τεχνογνωσίας στον τομέα της ναυτιλιακής ηλεκτρονικής.

Η αξιοπιστία των προϊόντων που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, καθιστούν την Navisystem ανταγωνιστική εταιρεία παγκοσμίως από τα πρώτα χρόνια δραστηριότητας της.

Η γκάμα των προϊόντων είναι ευρεία και καλύπτει όλους τους τύπους σκαφών, σκάφη αναψυχής, mega-yachts, εμπορικά, κρουαζιερόπλοια και στρατιωτικά σκάφη. Προσφέρουμε διαφορετικά μοντέλα δορυφορικών Κεραιών όλων των μεγεθών, για να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τηλεοπτικές υπηρεσίες, Internet υψηλής ταχύτητας, υπηρεσίες Meteosat και ψηφιακή επίγεια τηλεόραση.

Η τεχνολογία του Navisystem είναι μοναδική. Με μία μόνο κεραία μπορείτε να έχετε έως και τέσσερις υπηρεσίες Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κενούς χώρους χάρη στη συμπαγή σχεδίαση. Απολαύστε όλες τις υπηρεσίες που επιθυμείτε, 360° χωρίς διακοπές στην λήψη.

Σας κατασκευάστρια εταιρεία η Navisystem έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει custom projects ξεκινώντας από τα πιο απλά όπως επιλογή χρώματος μέχρι και τις πιο σύνθετες λύσεις.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΛΕΜΗ Ο.Ε., επίσημη και πιστοποιημένη εισαγωγική εταιρία και συνεργάτης της Navisystem Ιταλίας μπορεί γρήγορα, υπεύθυνα και με σεβασμό στην δαπάνη σας να σας προτείνει την ιδανική λύση για το σκάφος σας.

Για πληροφορίες καλέστε στο 2105773301 ή με e-mail στο info@kalemisbros.gr

ΑΦΟΙ ΚΑΛΕΜΗ Ο.Ε. – KALEMIS BROS
Διεύθυνση: Σωκράτους 11, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 2105773301, 2105773303
https://www.kalemisbros.gr
Email: info@kalemisbros.gr

Tags
Navisystem Marine Electronics Kalemis Bros Δορυφορικές κεραίες σκαφών [jetpack-related-posts]
Comodo SSL