Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Δωρεά εξωλέμβιας μηχανής για τις ανάγκες του Λιμεναρχείου Στυλίδας

7 Οκτωβρίου, 2022

Δωρεά εξωλέμβιας μηχανής για τις ανάγκες του Λιμεναρχείου Στυλίδας

Μία εξωλέμβια μηχανή για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Λιμεναρχείου Στυλίδας, παρέδωσε η εταιρία «ΘΑΛΑΣΣΗΣ Γ.Μ ΑΕ», μετά από σχετική απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και κατόπιν σχετικής διαταγής του ΥΝΑΝΠ/Α΄-ΛΣ ΕΛΑΚΤ/ΔΟΔ για την αποδοχή της δωρεάς.

Την εξωλέμβια μηχανή παρέλαβε ο Λιμενάρχης Στυλίδας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ευθύμιος Βέτσικας, ο οποίος με τη σειρά του απένειμε στον κ. Θαλάσση τιμητική πλακέτα για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Λιμεναρχείου, συμπληρώνοντας ότι «στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας πράξεις τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στο έργο του λιμεναρχείου και δημιουργούν στα στελέχη καλύτερες εργασιακές συνθήκες με αποτέλεσμα την άμεση επιχειρησιακή ετοιμότητα της Υπηρεσίας μας. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που αποτελέσατε έμπρακτα τους στυλοβάτες της Υπηρεσίας μας και ευελπιστούμε η στήριξή σας να ακολουθεί να υφίσταται  σε τυχόν δυσκολίες που μελλοντικά προκύψουν».

Από την πλευρά του ο κ. Θαλάσσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι νοιώθει περήφανος που μπόρεσε να βοηθήσει από την δική του πλευρά με αυτόν τον τρόπο το Λιμεναρχείο και δεσμεύτηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης για επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Δωρεά Λιμεναρχείο Στυλίδας Στυλίδα Δωρεά εξωλέμβιας μηχανής [jetpack-related-posts]
Comodo SSL