Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Σε φοβερή κατάσταση έχει επιστρέψει σε αγωνιστική δράση ο Αιμίλιος Παπαθανασίου μετά από αποχή 1,5 χρόνου λόγω τραυματισμού. Στον τρίτο αγώνα της σειράς Star Sailor League με την ονομασία «Αγώνας της Φιλίας»  που έγινε στην Γκάρντα της Ιταλίας ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού  κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια! Ένα στο ατομικό κι ένα στο ομαδικό.

Κι αν τα προσθέσουμε στο αργυρό και το χάλκινο που πήρε στους δύο πρώτους αγώνες, τότε σε τρεις συνολικά διοργανώσεις έχει κατακτήσει 4 μετάλλια! Και υπάρχει ακόμα μία διοργάνωση πάλι στην Γκάρντα με την ονομασία «Μπακάρντι Καπ».

Στον τελευταίο άγωνα έγιναν 4 κούρσες και έτρεξαν 28 σκάφη από 9 χώρες. Ανάμεσά τους ήταν οι περίφημοι Ιταλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Μπεναμάτι και Μόντενα, που πήραν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ο Γερμανός πρωταθλητής Ευρώπης Φρίκτοφ και ο Ιταλός Λαμπεγκέρντι, ο οποίος είναι Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Παπαθανασίου με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα κέρδισαν και τις 4 κούρσες που ήταν συναρπαστικές. Στη μία, μάλιστα, ο αέρας έφτασε τα 7 μποφώρ!

Εκτός από το ατομικό έγινε και ομαδικό, δηλαδή ξεχωριστός αγώνας μεταξύ των χωρών όπου και πάλι επικράτησε το ελληνικό σκάφος.

aimilios-papathanasiouΤην απονομή στους νικητές έκανε ο θρύλος της ιταλικής ιστιοπλοϊας Φλάβιο Σκάλα(φωτ)

Comodo SSL