Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Δύο παράνομες ναυλώσεις επαγγελματικών πλοίων αναψυχής στο Ναύπλιο

Δύο παράνομες ναυλώσεις επαγγελματικών πλοίων αναψυχής στο Ναύπλιο

Δύο (02) παράνομες ναυλώσεις διαπιστώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διενέργεια ελέγχων από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, στα επαγγελματικά πλοία αναψυχής «ΣΜΑΙΛ» Ν.Π. 9014 και «ΘΑΛΑΣΣΑ» Ν.Π. 10354, στο λιμένα Ναυπλίου.

Ειδικότερα, ο Κυβερνήτης του «ΣΜΑΙΛ» έφερε ναυλοσύμφωνο και κατάσταση επιβαινόντων, τα οποία δεν είχαν συνάφεια και αλληλουχία με την εγγραφή στο Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής (Ε.Ε.Π.Σ.Ε.Π.Α.) του σκάφους, το οποίο είχε θεωρημένη εγγραφή ναύλωσης από 12/06/18 έως 16/06/18 για τέσσερις (04) επιβαίνοντες, με λιμένα αναχώρησης τον Άλιμο, ενώ η κατάσταση επιβαινόντων την οποία προσκόμισε, αθεώρητη και ανυπόγραφη, περιελάμβανε εννέα επιβαίνοντες.

Επίσης, ο Κυβερνήτης του «ΘΑΛΑΣΣΑ» είχε προβεί στην αποδοχή ανακριβούς ναυλοσύμφωνου, ενώ έφερε ναυλοσύμφωνο και Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής (Ε.Ε.Π.Σ.Ε.Π.Α.) τα οποία είχαν θεωρημένη εγγραφή ναύλωσης από 26/05/2018 έως και 15/09/2018 και κατάσταση επιβαινόντων από 02/06/2018 με αλλαγή επιβατών την 09/06/2018, γεγονός που αποτελεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ολική μεταβολή επιβαινόντων που επιβάλλει τερματισμό ναύλωσης και σύνταξη νέου ναυλοσύμφωνου.

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί τις προανακρίσεις, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων

Tags
Ναύπλιο Παράνομες Ναυλώσεις Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής Λιμεναρχείο Ναυπλίου
Comodo SSL