Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ευχαριστήρια επιστολή του Μ.Ο.Φ.Σ. για τον εορτασμό των 25ων γενεθλίων του

Μάρτιος 21, 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Μ.Ο.Φ.Σ. για τον εορτασμό των 25ων γενεθλίων του

Ευχαριστήρια επιστολή του Μ.Ο.Φ.Σ. για τον εορτασμό των 25ων γενεθλίων του.

Το ΔΣ του ΜΟΦΣ, ευχαριστεί τα ενεργά μέλη που στήριξαν και πάλι με θέρμη τις τριήμερες εκδηλώσεις εορτασμού των 25ων γενεθλίων του ΜΟΦΣ.  Οι καπεταναίοι αυτοί αποτελούν τον πυρήνα των μελών του ΜΟΦΣ με τους οποίους είμαστε στο ίδιο σκάφος τα τελευταία χρόνια. Όσες καλές ιδέες και τεχνoγνωσία και αν διαθέτουμε, το σκάφος δεν μπορεί να ταξιδέψει με ασφάλεια και πληρότητα χωρίς το κατάλληλο πλήρωμα. Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ, αξίζει για αυτή τη διοργάνωση στις καπετάνισσες του ΜΟΦΣ.  Ετοίμασαν ένα πραγματικά εξαιρετικό γεύμα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε δίπλα μας πολλά  ζευγάρια που, ως σύνολο, αποτελούν την  οργανωτική ομάδα. Η οποία να μπορέσει να φέρει εις πέρας μεγάλες αποστολές και εκδηλώσεις όπως ήταν η αποστολή στην Αλόννησο το 2015. Η 11η Πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών το 2016 και οι εκδηλώσεις εορτασμού των 25 ετών του ομίλου μας το 2017.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους δεκάδες φίλους μας από όλη την Ελλάδα, στην ΕΟΜΟΦΣ, στον ΠΟΦΣ, στον ΕΟΦΣ,  στον ΟΦΣΕ, στον ΙΑΣΟΝΑ, στους ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στον ΟΦΣΑ,  στη ΛΦΣΧ και στο ΝΑΥΤΙΛΟ, που εκπροσωπήθηκαν με μέλη του ΔΣ και άλλα μέλη τους και μοιραστήκαμε τη χαρά εορτασμού των 25ων γενεθλίων μας.

Ελπίζουμε να πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο στη νύφη του Θερμαϊκού.

Ευχαριστούμε τους ομίλους και τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα, που μας έστειλαν ευχετήριες επιστολές και μηνύματα. Ευχαριστούμε τους Δήμους, τους φορείς, τους δωρητές μας και όσους μας στηρίζουν τις δράσεις μας.

Το ταξίδι συνεχίζεται

Tags
Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Μ.Ο.Φ.Σ
Comodo SSL