Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

«Έφυγε» ο Πρόεδρος του Όμιλου Φουσκωτών Χίου, Χρήστος Ξύδας

Σεπτέμβριος 9, 2020

«Έφυγε» ο Πρόεδρος του Όμιλου Φουσκωτών Χίου, Χρήστος Ξύδας

Σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Πρόεδρος του Ομίλου Φουσκωτών Χίου, Χρήστος Ξύδας, η ήρεμη δύναμη όπως τον αποκαλούσαμε όλοι.

´Ενας άνθρωπος αγαπητός σε όλους, με ανοιχτή σκέψη και ζεστή καρδιά.
Η οικογένεια της θάλασσας και των φουσκωτών σκαφών είναι από σήμερα φτωχότερη.
Το ΔΣ της ΕΟΜΟΦΣ με αίσθημα βαθύτατης λύπης, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Χίου που θα τον δεχθεί.
Καλό ταξίδι φίλε! Καλό ταξίδι καπετάνιε!

ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΧΙΟΥ: Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή στις 17.00, στον ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, τον Πρόεδρο μας Χρήστο Ξύδα στο τελευταίο του ταξίδι.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Στη μνήμη του, το Δ.Σ. του ΟΣΧ αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει ένα συμβολικό ποσό για τη ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού.
Παρακαλούνται τα μέλη μας να παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Βιάστηκες ρε πρόεδρε να σαλπάρεις……και τούτο το ταξίδι δεν ήταν σαν τα άλλα… Είχε φουρτούνα….Καλές θάλασσες νάχεις πάντα εκεί που πας και πολλά πολλά καλοκαίρια που πάντα σ’ άρεσαν.

Γιάννης Τυράκης: Από σήμερα ο κόσμος του φουσκωτού σκάφους έγινε φτωχότερος… ο Φίλος μας ο Χρησταρας είναι στην γειτονιά των αγγέλων. Χρόνια μαζί μας σε κάθε εκδήλωση….ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ και ακέραιος στα πάντα του!!!Είμαι περήφανος που σε έχω φίλο πολλά χρόνια κι ας μην βλεπόμασταν συχνά… ήξερα οτι όποτε σε χρειάστηκα ήσουν Διπλά μου! Καλό παράδεισο και θα ξανανταμωσουμε στα δικά μας πέλαγα όπως εμείς ξέρουμε!!……Μεσοπέλαγα….

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ: Ήταν Σεπτέμβρης του 2008. Ταξιδέψαμε με ένα SeaQuest 7.60 στη Χίο για να παρουσιάσουμε το εντυπωσιακό εντευκτήριο του Ομίλου Φουσκωτών Χίου που είχε στεγαστεί σε έναν από τους 4 ανεμόμυλους που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά της πόλης.
Ο Χρήστος γεμάτος καμάρι μας παρουσίαζε με κάθε λεπτομέρεια την ανακατασκευή και όσα σκόπευαν να κάνουν για να αναδείξουν το ιστορικό αυτό κειμήλιο του νησιού. Ενθουσιώδης, θετικός, ένας άνθρωπος που όλοι σέβονταν και αγαπούσαν. Θα σε θυμόμαστε Καπετάνιε, καλό σου ταξίδι.

Tags
Χίος ΕΟΜΟΦΣ Όμιλος Φουσκωτών Χίου
Comodo SSL