Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εγκαίνια Καταστήματος Χονδρικής EVAL στο κέντρο του Πειραιά

12 Μαΐου, 2023

Εγκαίνια Καταστήματος Χονδρικής EVAL στο κέντρο του Πειραιά

Την Τρίτη 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του Καταστήματος Χονδρικής EVAL, στο κέντρο του Πειραιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσημοι προσκεκλημένοι από δημόσιες αρχές, οργανισμούς, ιδρύματα και συλλόγους, πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενοι, και φυσικά, πολλοί φίλοι.

Από αριστερά Βαλλιανάτος Θεοφάνης, Βαλλιανάτος Ευάγγελος, Βαλλιανάτου-Παντούλια Αθανασία και Βαλλιανάτος Γεώργιος

Η βραδιά ξεκίνησε με τον αγιασμό του καταστήματος και το χαρακτηριστικό «κόψιμο» της κορδέλας από τον κ. Ευάγγελο Βαλλιανάτο, ο οποίος απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, τονίζοντας το όραμα της EVAL είναι να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αγορά, όντας μια από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις του κλάδου παραγωγής και εμπορίας Σωστικού & Ναυτιλιακού Εξοπλισμού.

Σε αυτήν τη βραδιά γιορτής, ο κ. Ευάγγελος Βαλλιανάτος, ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και όλους τους συνεργάτες για την αμέριστη υποστήριξή τους στην εταιρία!

Κατάστημα Χονδρικής EVAL Πειραιά

Το Κατάστημα Χονδρικής EVAL, στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση ακόμα μεγαλύτερου όγκου παραγγελιών χονδρικής, προσφέροντας επιπλέον ταχύτητα και αμεσότητα στην εκτέλεση και δρομολόγησή τους. Το κατάστημα βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά, σε μία περιοχή που αναπλάθεται για να γίνει ένα σύγχρονο ναυτιλιακό κέντρο.

Η Διοίκηση της EVAL ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν µε την παρουσία τους τα εγκαίνια του Καταστήματος. Οι ευχές όλων ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές! Η εταιρεία δεσμεύεται και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει, µε κάθε δυνατή προσπάθεια, να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους ανθρώπους της θάλασσας, όπως κάνει άλλωστε εδώ και 47 χρόνια!

Tags
κατάστημα χονδρικής Eval Βαλλιανάτος ναυτιλιακός εξοπλισμός EVAL Ευάγγελος Βαλλιανάτος Κατάστημα Ναυτιλιακών Ειδών Σωστικός εξοπλισμός
Comodo SSL