Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εγκαίνια στο νέο χώρο Underwater Hobby - Aegean Boats του Γιώργου Ιωάννου

30 Ιουνίου, 2016

Εγκαίνια στο νέο χώρο Underwater Hobby - Aegean Boats του Γιώργου Ιωάννου

Ο Γιώργος Ιωάννου και η ομάδα του πραγματοποίησαν τα εγκαίνια στο νέο εντυπωσιακό χώρο Underwater Hobby – Aegean Boats στη Βάρης Κορωπίου και συγκεκριμένα στο 4o χλμ. Βάρης – Κορωπίου.

Οι εγκαταστάσεις επιτρέπουν τη συνύπαρξη τόσο του τμήματος ψαροτούφεκου και ελεύθερης κατάδυσης όσο και των φουσκωτών που κατασκευάζει με μεγάλο αύλιο χώρο.

egainia-ioannou-underwater-

Ο Γιώργος Ιωάννου μαζί με τον Γιώργο Βαλλιανάτο από την εταιρεία EVAL (αριστερά)

Το κυρίως κατάστημα έχει χωριστεί σε τρία μέρη, στο χώρο που βρίσκονται φουσκωτά AEGEAN και κινητήρες, στο χώρο του ψαροτούφεκου, της ελεύθερης κατάδυσης και ρουχισμού και στο χώρο των ναυτιλιακών – ηλεκτρονικών βοηθημάτων ναυσιπλοΐας. Μάλιστα η γκάμα ναυτιλιακών είναι ιδιαίτερα μεγάλη όπου μπορεί κάποιος να βρει πέρα από τα κλασικά (σωσίβια, άγκυρες κλπ) ακόμα και αξεσουάρ σκαφών, πλαστικά πορτάκια, ανταλλακτικά, καλώδια κλπ.

Κάτω από το κατάστημα, υπάρχει ένας τεράστιος χώρος όπου εκεί θα κατασκευάζονται (μοντάρονται) τα AEGEAN RIBS αλλά και θα πραγματοποιούνται επισκευές σκαφών. Τέλος, πίσω από το κατάστημα διαμορφώνεται πάρκινγκ σκαφών.

ioannou-underwater-hobbyΕυχόμαστε στον Γιώργο Ιωάννου καλές δουλειές!

Περισσότερο Φωτογραφικό υλικό:

https://www.facebook.com/BoatFishing/photos/?tab=album&album_id=1200450156654526

 

 

Tags
Βάρης Κορωπίου Γιώργος Ιωάννου Underwater Hobby Κατάστημα Υποβρύχιας Αλιείας Aegean Boats Κατάστημα Ναυτιλιακών Ειδών [jetpack-related-posts]
Comodo SSL