Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εγκαίνια στο νέο κατάστημα ΝΑΥΤΙΛΟΣ στη Μαρίνα Ζέας

Μάιος 9, 2018

Εγκαίνια στο νέο κατάστημα ΝΑΥΤΙΛΟΣ στη Μαρίνα Ζέας

Η ΝΑΥΤΙΛΟΣ, από τις πλέον δραστήριες και ενεργητικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς στο χώρο του εξοπλισμού σκαφών αναψυχής, άνοιξε νέο κατάστημα στη Μαρίνα Ζέας.

Μετά λοιπόν την Θεσσαλονίκη, τον Άλιμο, το Λαύριο, την Αίγινα, την Λευκάδα, την Κέρκυρα, την Ρόδο, την Κύπρο, το κατάστημα ΝΑΥΤΙΛΟΣ στη Μαρίνα Ζέας αποτελεί το 9 σε σειρά κατάστημα!

Η Μαρίνα Ζέας βρίσκεται στον Πειραιά, είναι πλήρως οργανωμένη και προσφέρει εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, διαθέτοντας συνολικά 670 θέσεις ελλιμενισμού, τόσο σε μόνιμες όσο και σε πλωτές προβλήτες. Η μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη μήκους έως 80 m για πρυμνοδέτηση ή 150 m για πλαγιοδέτηση με βύθισμα 9 m.

Το κατάστημα ΝΑΥΤΙΛΟΣ βρίσκεται στη καρδιά της μαρίνας, δίνοντας την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες των σκαφών και το πλήρωμα να μπορούν ανά πάσα στιγμή να εξοπλιστούν με ναυτιλιακά υψηλής ποιότητας αναβαθμίζοντας έτσι και το λιμάνι.

Το πάθος της εταιρείας ΝΑΥΤΙΛΟΣ για τα σκάφη και τη θάλασσα είναι αυτό που την οδηγεί εδώ και 25 χρόνια σε μία σταθερά ανοδική πορεία, διευρύνοντας συνεχώς τόσο τον κατάλογο προϊόντων υψηλής ποιότητας για τον εξοπλισμό σκαφών αναψυχής μέχρι 150 πόδια, όσο και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και με εκπαιδευμένο προσωπικό καλύπτει κάθε ανάγκη για ναυτικά προϊόντα από περισσότερους από 50 επώνυμους οίκους του εξωτερικού.

Το νέο κατάστημα στη Μαρίνα Ζέας με το έμπειρό του προσωπικό εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σκάφη της μαρίνας και όχι μόνο.

ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ
Τηλ. 210 4283478
e-mail: info@nautilus.grwww.nautilus.gr

Tags
Ναυτιλιακά Ναυτίλος Μαρίνα Ζέας Κατάστημα Ναυτιλιακών Ειδών
Comodo SSL