Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Είδη αλιείας Fishing Mania | Σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα!

8 Μαΐου, 2023

Είδη αλιείας Fishing Mania | Σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα!

Το αγαπημένο μας κατάστημα ειδών αλιείας Fishing Mania, λειτουργεί πλέον στο νέο ανανεωμένο χώρο που βρίσκεται στην οδό Λαμίας 9 στην Αργυρούπολη, 100 μέτρα από την παλιά διεύθυνση!

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γωνιακό κατάστημα, με άνετο πάρκινγκ, κατάλληλο να προσφέρει άπειρες επιλογές, σε έναν χώρο λειτουργικό και ευχάριστο. Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Φαντάρος, και το προσωπικό είναι έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία και να βοηθήσουν για τη καλύτερη επιλογή του αλιευτικού μας εξοπλισμού.

Όταν περάσαμε τις πόρτες του νέου, υπερσύγχρονου καταστήματος, νιώσαμε σαν στο σπίτι μας! Η κάθε του γωνιά προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, με πρωταγωνιστές, τι άλλο; όλες τις σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος χωρισμένες σωστά και με μεγάλη ποικιλία σε κάθε προϊοντική κατηγορία.

Στον νέο χώρο θα βρείτε ό,τι ψάχνετε για το ψάρεμα από ακτή και σκάφος και γενικότερα ότι χρειαστεί κάποιος για το αγαπημένο μας χόμπι. Καλάμια για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, μηχανισμούς, τεράστια ποικιλία από τεχνητά δολώματα, αναλώσιμα και αξεσουάρ!

Ο Γιώργος Φαντάρος και το έμπειρο team του καταστήματος Fishing Mania, σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν, όπως πάντα, με το καλύτερο τρόπο!

www.fishingmania.gr

Διεύθυνση: Λαμίας 9 & Μεγ. Αλεξάνδρου 93, 16452, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2109968220

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη 10:00 – 20:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 15:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Tags
Ηλεκτρονικό Κατάστηµα Κατάστημα Ειδών Αλιείας Είδη Αλιείας Fishing Mania Γιώργος Φαντάρος [jetpack-related-posts]
Comodo SSL