Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ειρήνη Εργά :Η όμορφη και δυναμική Καλυμνιά καπετάνισσα με το ιστιοπλοϊκό σκάφος της! (video)

12 Οκτωβρίου, 2022

Ειρήνη Εργά :Η όμορφη και δυναμική Καλυμνιά καπετάνισσα με το ιστιοπλοϊκό σκάφος της! (video)

Ένα όμoρφο, ενδιαφέρον και αισιόδοξο ρεπορτάζ κατέγραψε χθες Τρίτη  11 Οκτωβρίου 2022  ο φακός του kalymnos-news.gr.

Στο λιμάνι της Καλύμνου συναντήσαμε την Ειρήνη Εργά, ιδιοκτήτρια και καπετάνισσα ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους του “FUSION”, που πραγματοποιεί εκδρομές στα γύρω νησιά ,κυρίως στα Βόρεια Δωδεκάνησα, ημερήσιες αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας.

Η νεαρή, όμορφη, δυναμική και γεμάτη θετική ενέργεια Ειρήνη,λατρεύει τη θάλασσα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την εκτέλεση εκδρομών με το ιδιόκτητο σκάφος της.

Η Ειρήνη εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη φετινή σεζόν που ξεκίνησε από πολύ νωρίς, από τον Μάϊο, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Όπως μας λέει, όλα πήγαν καλά .Αν και οι καιροί δεν βοήθησαν, ταξίδεψε τους επιβάτες της με ασφάλεια στα καταγάλανα νερά των νησιών μας ,προσαρμόζοντας το πρόγραμμα σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών, σε συνδυασμό με τις δικές της εμπειρίες και γνώσεις της περιοχή που έχει αποκτήσει.

Είναι η 3η χρονιά η φετινή για την Ειρήνη η οποία μας μιλά για αυτή την δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα της. Για τις εκδρομές που εκτελεί, για τις δυνατότητες του σκάφους,τις ευκολίες που παρέχει, για τις εμπειρίες της. Επίσης μας μιλά για τα μελλοντικά της σχέδια που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Πηγή: kalymnos-news.gr

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Κάλυμνος Ιστιοπλοϊκό σκάφος Ειρήνη Εργά
Comodo SSL