Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Έκθεση DEEPEX

27 Ιουλίου, 2015

Έκθεση DEEPEX

Το περιοδικό Boat & Fishing συµµετείχε στην νέα καταδυτική διοργάνωση / έκθεση προϊόντων Deepex που πραγµατοποιήθηκε από τις 25 – 27 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό χώρο Helexpo στο Μαρούσι. Πολλοί φίλοι του ψαροτούφεκου, της ελεύθερης κατάδυσης και της θάλασσας γενικότερα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα, και να συνευρεθούν σε µια όµορφη διοργάνωση που συµπλήρωναν σεµινάρια από καταξιωµένους ψαροκυνηγούς του χώρου, γιατρούς και όχι µόνο.

deepex4-nea4

Στην έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σκάφος της Trygons EcoRunner 590 σε κάρµπον το οποίο και έκλεψε τις εντυπώσεις. Επίσης µεταξύ άλλων συµµετείχε η εταιρία φουσκωτών σκαφών Oceanic, το κατάστηµα Βυθός – Αντώνης Σεϊτανίδης µε συµβατικά Zodiac και κινητήρες Yamaha, τα εξειδικευµένα RIB για ψαροτούφεκο Aegean και η Arcofil παρουσιάζοντας την µεγάλη γκάµα από ποιοτικά νήµατα που διαθέτει και απευθύνονται και στο ψαροτούφεκο.
Την έκθεση διοργάνωσε το περιοδικό ελεύθερης κατάδυσης και ψαροτούφεκου Deep και οµολογουµένως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

logo_deepex_big

Tags
Deepex
Comodo SSL